Després del partit entre l'Everton i el Manchester United, corresponent a la jornada 32 de la Premier League, va passar un incident que va cridar l'atenció d'alguns dels mitjans de comunicació més importants del món de l'esport. L'equip de Cristiano Ronaldo va perdre i el portuguès no va saber contenir la seva decepció i va colpejar la mà d'un seguidor del club local, fent que el seu telèfon mòbil caigués a terra i es trenqués la pantalla.

Hi ha un vídeo en el qual es pot veure clarament aquesta reacció inadequada de Cristiano Ronaldo. El davanter del Manchester United estava enfadat després que el seu equip no pogués guanyar a l'Everton a Goodison Park en un partit que era clau per als interessos dels red devils, ja que necessiten sumar més punts per classificar-se per a la Champions League la temporada que ve.

El guanyador del partit va ser l'Everton, que estava necessitat de punts, ja que és a prop dels llocs de descens i baixar al Championship seria una decepció enorme després que el club de Liverpool hagi invertit tants diners en la plantilla i en la construcció d'un nou estadi que estarà acabat el 2024.

Les queixes de la mare de Jake

Sarah Kelly, la mare del jove de 14 anys que va ser colpejat a la mà per Cristiano Ronaldo, ha parlat amb els companys de Liverpool Echo sobre l'incident en què va estar involucrat el jugador portuguès. Ha comentat el que estava fent el seu fill: "Nosaltres érem just al costat del túnel per on passaven tots els jugadors caminant, en aquell moment, el meu fill estava allà gravant-los a tots".

Ha parlat sobre el moment en què Cristiano Ronaldo va colpejar la mà del seu fill i li va trencar el mòbil: "Jake va gravar amb el seu telèfon tots els jugadors del United. Després va baixar el telèfon perquè Ronaldo s'havia baixat la mitgeta i li sagnava la cama. No va arribar a dir-li res. Ronaldo va passar caminant, amb un temperament terrible i li va treure el telèfon al meu fill de la mà, després va continuar caminant", ha relatat Kelly.

La mare diu que Jake està molt afectat

Sarah ha comentat que el seu fill és autista i té dispraxia i ha relatat que es troba "completament commocionat" després de l'ocorregut. Pel que sembla, aquest incident el va afectar molt Jake: "Estava plorant, es trobava commocionat, encara que es va posar molt pitjor quan va arribar a casa i, amb calma, va començar a comprendre tot el que havia passat," ha dit la mare del jove.

També ha dit que era la primera vegada que el seu fill anava a un camp de futbol i ara no té ganes de tornar a veure un partit. A més, Jake era fan de Cristiano Ronaldo, "ho considera un ídol". Finalment, ha recriminat la reacció del portuguès: "L'hauria entès si el meu fill l'hagués posat el mòbil a la cara, però no va ser així".

Cristiano li ha demanat disculpes i ha convidat Jake a un partit a Old Trafford

La policia ha començat a estudiar aquest cas i ha demanat als presents que tinguis imatges de l'ocorregut que els hi facin d'arribar a les autoritats. Tant l'Everton com el Manchester United han mostrat la seva predisposició per col·laborar amb la investigació.

Cristiano Ronaldo ha publicat un missatge en el seu compte d'Instagram en el qual demana disculpes a Jake i li convida a veure un partit dels red devils a Manchester: "Mai no és fàcil bregar amb les emocions en moments difícils com els que estem vivint. Tanmateix, sempre hem de ser respectuosos, pacients i donar l'exemple a tots els joves que estimen el futbol. M'agradaria disculpar-me pel meu rampell i, si és possible, m'agradaria convidar aquest seguidor a veure un partit a Old Trafford com mostra de joc net i esportivitat", va escriure el portuguès.