Surt a la llum un nou informe de laboratori que corrobora com va morir l'Esther López de Traspinedo (Valladolid). Les mostres de sang trobades a les seves mans i a la roba demostren que la jove de 35 anys va morir perquè no va rebre ajuda i que el presumpte autor dels fets la va deixar agonitzant.

Segons aquesta nova anàlisi forense, l'Esther no va morir a l'acte i, si hagués rebut assistència mèdica, hauria aconseguit sobreviure. La persona que la va atropellar la va deixar morir de matinada, a set graus sota zero als afores del municipi. El cadàver de l'Esther tenia la seva pròpia sang a les mans, tot i que no tenia cap ferida en elles. Això podria significar que es va tocar una de les ferides que tenia al cap amb les mans, segons explica Okdiario.

Guardia Civil Esther López Traspinedo / Europa Press
La Guàrdia Civil continua investigant les causes de la mort violenta de l'Esther López de la Rosa a Traspinedo (Valladolid)  / Europa Press

Troben restes de sang a la seva bossa de mà

També han trobat restes de sang a la seva bossa de mà i els investigadors estan intentant esbrinar com ha arribat la sang fins aquest objecte, que estava col·locat a un metre del seu cadàver. La Guàrdia Civil manté la investigació oberta per esbrinar més detalls de la mort violenta de l'Esther, ja que està plena d'incògnites, contradiccions i dades que no quadren.

La hipòtesi principal és que va morir després de ser atropellada i que la persona que la va atropellar la va deixar agonitzant fins que va morir. L'Institut Armat pensa que el cos de l'Esther López de la Rosa va ser posat hores abans que el trobessin, ja que estava en una zona molt propera on s'havien fet batudes amb més de 500 persones i, durant tres setmanes, ningú el va veure. Així i tot, no descarten cap hipòtesi.

Mort violenta de l'Esther López de la Rosa

De moment, no hi ha cap culpable de la mort violenta de l'Esther López de la Rosa i caldrà esperar a saber els resultats de les proves d'ADN de mostres extretes de casa de l'Óscar, el principal sospitós de cas. Tot i que no està imputat com a presumpte autor dels fets, a ulls dels investigadors és el sospitós, ja que ha tingut moltes contradiccions en les seves declaracions i la coartada que té és molt fràgil.

A l'espera de saber els resultats de les proves d'ADN de casa del sospitós

La jutgessa instructora ha volgut esperar a saber els resultats de les proves d'ADN per decidir si pren mesures cautelars contra ell o no, ja que, malgrat la gran quantitat d'indicis, no els considera prou sòlids per a privar-lo de llibertat. La família de la víctima continua demanant que es faci justícia i confien que s'acabin sabent les causes i qui hi ha darrere de la mort violenta de la jove de 35 anys de Traspinedo.