La Míriam és una noia de 20 anys que ha estat una nova víctima de les punxades a les discoteques de Catalunya. Estava de festa a la sala Arena Classic de Barcelona quan ha sentit que li punxaven la cama. Quan ha notat l'agulla, de seguida s'ha adonat que era víctima de submissió química, ha alertat a seguretat i, en qüestió de pocs minuts, s'ha desplomat. Ha decidit explicar el seu testimoni públicament per evitar que altres dones es trobin en aquesta situació.

Els fets han passat aquest dimecres a la nit a la discoteca LGTB Arena Classic, situada al carrer de la Diputació 233 de la capital catalana. Segons explica la víctima en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, estava tranquil·lament de festa quan, de cop i volta, ha notat que li punxaven a la cuixa

"He estat víctima de submissió química"

Immediatament, ha alertat el porter de la discoteca i l'han assegut al sofà. "Al cap de 10 minuts m'he desplomat, quedant semiinconscient i amb una sensació que havia de fer i dir tot el que em diguessin. He estat víctima de submissió química", diu la noia en una piulada.

Quan Emergències 112 ha rebut l'alerta, els Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat la jove a l'hospital Clínic de Barcelona. No obstant això, després de la visita mèdica, no han estat capaços de saber quina droga li havien injectat.

"Si noteu qualsevol punxada, demaneu ajuda ràpidament"

"Aneu amb molta cura. Si noteu qualsevol punxada, demaneu ajuda ràpidament", diu la Miriam a una publicació de Twitter, on ha adjuntat dues fotos de l'informe mèdic que corrobora el que està dient. Tal com es veu al document, ha estat víctima d'una punxada en una discoteca amb característiques delictives.

Pinchazo discoteca Barcelona / Twitter miriamalbalopez
Informe mèdic d'una nova víctima de les punxades a les discoteques de Barcelona / Twitter miriamalbalopez

Els Mossos investiguen altres set casos de punxades a Catalunya

"La pacient estava de festa a l'Arena i ha sentit una punxada a la cuixa. En aquell moment, surt de la discoteca. Inicialment, es trobava bé, però després té una sensació estranya d'irrealitat complicada d'explicar i amb la sensació que a tot havia de dir que sí", s'explica a l'informe clínic.

Davant l'augment de punxades a les discoteques de Catalunya, els Mossos d'Esquadra han augmentat les mesures per prevenir les violències sexuals en l'àmbit de l'oci nocturn. De fet, la Policia catalana està investigant set casos més de punxades a les discoteques.