Christian Brueckner, el sospitós del segrest i assassinat de Madeleine McCann, ha escrit una nova carta defensant la seva innocència. El fiscal alemany encarregat del cas està convençut que aquest home de 45 anys està darrere d'una de les desaparicions més mediàtiques de les últimes dècades. A falta d'arguments, el pederasta li ha dit que es comporta com si fos Hitler.

Hans Christian Wolters és el fiscal que, des de fa més de dos anys, està treballant amb el cas de la Madeleine McCann, la nena de 3 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa més de 15 anys a Praia da Luz (Portugal). El principal sospitós és de nacionalitat alemanya i, per aquest motiu, l'estan investigant al país germànic.

El sospitós del cas Madeleine McCann és un pederasta i un violador reincident

Aquest fiscal ha explicat en nombroses ocasions la quantitat de proves que poden demostrar la presumpta autoria d'aquest pederasta de 45 anys, que actualment està complint condemna per violar una àvia de 72 anys i per tràfic de drogues. També l'han detingut en nombroses ocasions per altres agressions sexuals i per pornografia infantil.

Christian Brueckner diu que és innocent, però no aporta cap prova

Tot i que hi ha un document amb més de 5.500 pàgines plenes de proves, Christian Brueckner continua dient que és innocent, sense aportar cap prova més enllà de la seva paraula, que està plena de contradiccions i dades que no quadren. 

"Per què la gent em continua preguntant on era el 3 de maig del 2007? No soc jo qui ha de presentar proves. Pregunteu-li al fiscal que em va destrossar la vida quan va publicar les mentides. No entenc per què un fiscal actua així, l'única resposta que trobo és que Hitler encara està a tot arreu", s'explica a la carta.

Moltes proves contra el pederasta de la desaparició i assassinat de Madeleine

El posicionament del GPS del seu mòbil, la seva obsessió amb les nenes petites i rosses, la confessió que va fer a un amic, la declaració d'un testimoni i la seva fugida atresorada just després de la desaparició son algunes de les múltiples proves que podrien demostrar que ell és el responsable del cas, que està sent investigat com un segresti i un assassinat, tot i que encara no se sap on va amagar el cos

Aquesta nena, natural del Regne Unit, tenia 3 anys quan va ser vista per última vegada. Algú es va colar a l'habitació on estava dormint i la va segrestar i, 15 anys després, ningú en sap res.

Christian Brueckner, imputat per segrest, violació i assassinat de Madeleine McCann 

Christian Brueckner ha estat imputat per la Justícia de Portugal pel segrest, violació i assassinat de Madeleine McCann. També el jutjaran per una altra agressió sexual a una noia, uns fets que van passar a la mateixa zona on va desaparèixer la petita Madeleine. Aquesta nena, natural del Regne Unit, tenia 3 anys quan va ser vista per última vegada. Algú es va colar a l'habitació on estava dormint i la va segrestar i, 15 anys després, ningú en sap res.