Els Mossos d'Esquadra es troben investigant el cas d'una presumpta agressió sexual ocorreguda, altra vegada, a la ciutat de Barcelona. Segons ha confirmat El Caso, els fets van succeir a finals de juliol, entre la nit del divendres 29 i el dissabte 30, als voltants de l'estadi olímpic de Montjuïc. Poc abans de les cinc de la matinada, la jove va ser víctima d'una presumpta agressió sexual. La policia catalana, que ha investigat els fets des que van rebre l'avís fins ara, que han rebut la denúncia, no ha proporcionat més informació al respecte. Aquesta notícia arriba just després que en un mateix dia s'informés de dues investigacions més en curs per presumptes agressions sexuals a la capital catalana. 

La matinada del passat dissabte 30 de juliol, els Mossos rebien l'avís d'una possible agressió sexual ocorreguda als voltants de l'estadi olímpic Lluís Companys, a Montjuïc. Després d'atendre la víctima en el moment dels fets, la Unitat Central d'Agressions Sexuals dels Mossos d'Esquadra va fer-se càrrec de la investigació l'objectiu de la qual és identificar i detenir el presumpte agressor. Dotze dies després que succeís la presumpta agressió sexual, els Mossos han rebut la denúncia oficial de la víctima. 

La víctima tornava d'un concert quan va patir l'agressió sexual

Segons ha pogut saber el mitjà Crónica Global, la víctima és una dona de 40 anys que havia acudit al concert del grup britànic de heavy metal Iron Maiden, el qual va tenir lloc a l'estadi olímpic el passat divendres 29 de juliol. Tal com afirma el mateix mitjà, tot i que no han transcendit detalls, l'agressió va sorprendre per la violència que els atacants van infligir sobre la dona. 

Els Mossos mantenen obertes altres investigacions per agressions sexuals a Barcelona

Els agents dels Mossos d'Esquadra mantenen obertes diverses investigacions policials arran d'altres presumptes agressions sexuals ocorregudes a Barcelona. El dia d'ahir, es va tenir coneixement d'una possible agressió sexual grupal a una jove quan tornava caminant a casa seva, al districte de Sant Martí; els Mossos encara no han rebut la denúncia de la víctima, però es troben investigant els fets. D'altra banda, també es va tenir coneixement que la policia catalana investigava una altra agressió sexual, una presumpta violació, que hauria passat a finals de juny en un narcopis del Raval

Augment de les agressions sexuals a Barcelona

Les agressions sexuals a la capital catalana han augmentat en xifra i freqüència respecte d'anys anteriors. Només els primers cinc mesos d'aquest any, es calcula que els delictes sexuals han augmentat en un 31%, especialment les violacions, en comparació amb els primers cinc mesos de l'any 2019.