Els crims masclistes a la tercera edat no s'aturen. Si aquest dijous va ser un home de 87 anys qui va matar a ganivetades la seva dona a Marbella, aquest divendres ha estat un veí d'Oriola de 82 anys qui ha posat fi a la vida de la seva companya sentimental de la mateixa manera. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit del matí, un veí i amic de la parella ha rebut la trucada de l'home explicant-li que acabava de matar la dona a ganivetades en un atac de fúria i que volia la seva ajuda per entregar-se. Ràpidament, ha alertat dels fets a la Guàrdia Civil, que s'ha desplaçat fins al domicili, a la urbanització La Ciñuelica.

Quan han arribat, el mateix assassí, un home noruec de 82 anys, els ha obert la porta. La víctima, una dona britànica de 76 anys, estava estesa en una de les habitacions de l'habitatge, amb ferides d'arma blanca i envoltada d'un bassal de sang. Malgrat els intents per salvar-la dels sanitaris, ja no s'ha pogut fer res per ella. Els agents han acordonat l'immoble, han fet fotografies de l'escenari del crim i han recollit diverses proves que ajudin en la investigació. Entre aquestes, el ganivet amb el qual ha comès l'assassinat. L'home ha quedat detingut i ha estat traslladat a la comandància de la Guàrdia Civil per prendre-li declaració. La parella, segons detalla La Verdad, no estava casada i tampoc tenia cap antecedent per violència de gènere.

Segon crim masclista a Oriola aquest any

Amb aquest crim masclista, ja són dos els que han tingut lloc a la ciutat d'Oriola aquest 2023. El passat mes de març, una dona de 63 anys, va ser assassinada per la seva parella, de 69 anys, a la urbanització de Lomas de Cabo Roig. Tots dos, de nacionalitat britànica, residien a Espanya des de 2017. Un dels seus veïns va alertar la Guàrdia Civil que havia sentit forts crits al domicili i es van activar diverses patrulles. Quan els agents van arribar, van trobar la dona morta i l'home amb una ferida d'arma blanca a l'estómac. L'autor de l'apunyalament va ser traslladat a un centre sanitari per curar-li les ferides i va quedar detingut.