Segon apunyalament que té lloc aquest divendres, 5 de maig, a Catalunya. Un veí de Rubí (Vallès Occidental) ha estat ferit de diverses ganivetades en ser atacat per un altre individu al passeig de les Torres de la localitat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els fets han ocorregut al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, que és quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'aquest succés, les circumstàncies del qual a hores d'ara s'estan investigant.

No es tem per la seva vida

Segons informacions policials, la víctima, d'uns 40 anys, ha rebut diverses punyalades, però, afortunadament, no es tem per la seva vida. Fins al passeig de les Torres van desplaçar-se diverses patrulles de la policia catalana, així com dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els paramèdics van brindar a la víctima una primera atenció sanitària, estabilitzant-la abans d'evacuar-la a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on l'home es troba ingressat en estat menys greu.

Quan la policia va arribar al lloc de l’apunyalament, el presumpte autor dels fets ja havia fugit. Els investigadors dels Mossos d’Esquadra treballen ara per tal de trobar l’agressor, així com per esbrinar els motius que han pogut ocasionar aquest nou atac amb arma blanca.

Apunyalat a Calafell per un deute de 20 euros

El mateix dia, a Calafell (Baix Penedès), un home apunyalava un altre qui, segons l’atacant, li devia 20 euros. Els Mossos d’Esquadra ja han pogut detenir l’agressor, un conegut de la víctima que va fugir després de clavar-li dues ganivetades a l’esquena. L’home apunyalat va trucar un familiar, qui el va portar a un centre sanitari per ser atès per les seves ferides. De camí a l’hospital, van trobar-se amb una patrulla dels Mossos, i els van alertar de l’apunyalament, que va tenir lloc al carrer Torredembarra.

Després d’una breu recerca, i tenint coneixement de la identitat de l’agressor, els investigadors dels Mossos d'Esquadra, assistits per agents de la Policia Local de Calafell, van trobar l’autor de les punyalades i el van detenir. A hores d’ara està a l’espera de passar a disposició judicial, acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi.