Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home que aquest divendres ha apunyalat un altre a Calafell, al Baix Penedès, durant una discussió entre dues persones per un presumpte deute de 20 euros. L'agressor ha estat identificat des del primer moment, ja que és un conegut de la víctima que ha fugit després de produir-se els fets. El ferit, amb dues ganivetades a l'esquena, ha estat traslladat per un familiar a un centre hospitalari, però la seva vida no corre perill. l

Apunyalat per un deute de 20 euros

Agents de trànsit dels Mossos d'Esquadra estaven fent un control rutinari al Baix Penedès quan un cotxe s'ha aturat i el conductor els ha explicat que estava portant el seu nebot fins a l'hospital perquè havia estat apunyalat i tenia diverses ferides. Segons ha explicat el tiet, havia rebut una trucada del seu nebot alertant-lo que havia estat ferit d'arma blanca en una baralla al carrer Torredembarra, que uneix la plaça de l'ajuntament amb el marge del terme municipal del Vendrell, passant per davant del cementiri municipal. Quan l'home ha arribat al lloc indicat, però, només s'ha trobat el ferit, mentre l'agressor havia desaparegut.

Segons la víctima ha declarat als policies, la persona que l'havia atacat amb l'arma blanca era un conegut amb qui en el moment de l'agressió estava discutint per un deute de 20 euros. L'home ha patit dues ganivetades a l'esquena, però les ferides no són d'excessiva gravetat i no es tem per la seva vida. La policia catalana, sabent la identitat de l'agressor perquè li ha facilitat la víctima, ha muntat un dispositiu per tal de localitzar-lo en col·laboració amb la Policia Local de Calafell. Un cop detingut se li prendrà declaració per saber la seva versió dels fets i passarà a disposició judicial. Està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi.