Crim aquesta nit a Cembranos, al terme municipal de Choza de Abajo, a León. Una noia de 20 anys ha aparegut morta al garatge d'una casa unifamiliar amb clars signes de violència, tal com ha confirmat la Guàrdia Civil, el cos policial que s'ha encarregat de les investigacions.

Segons les primeres informacions, la casa on s'ha trobat la jove es fa servir com a punt de trobada entre prostitutes i els seus clients. De moment, hi ha dues persones detingudes, un home i una dona.

Guàrdia Civil - Crimen Prostituta León

Un vehicle de la Guàrdia Civil davant de la zona on hi ha la casa on s'ha trobat la noia morta, a León / EFE

Cadàver d'una noia de 20 anys al garatge d'una casa-prostíbul

Després de rebre l'avís al 112 que una noia no es trobava bé i que no respirava, serveis sanitaris s'han desplaçat a la casa, però només han pogut confirmar la mort de la noia, una jove de 20 anys. Després de comprovar que podia presentar signes de violència, com si hagués estat estrangulada, s'ha avisat a la Guàrdia Civil, que s'ha desplegat a la zona i s'ha iniciat la investigació.

S'ha detingut un home, de qui encara no s'ha facilitat la seva edat i nacionalitat, i també una noia, companya de la noia, i que va ser la que va avisar al 112. D'ella tampoc consta l'edat ni la nacionalitat, més enllà que també treballava en aquest bordell rural.

Les fonts policials asseguren que no es tracta d'un crim que es pugui relacionar amb la violència masclista, però encara han d'avançar les diligències i les investigacions per part de la Guàrdia Civil. Les versions que va donar l'home i la companya de la prostituta trobada morta no quadraven i eren confuses. No s'ha pogut aclarir el paper de l'home, si era client de la noia o un dels responsables del prostíbul.

Investigació oberta, declaracions confuses

Les diligències de la Guàrdia Civil seran claus ara per esbrinar què va passar en aquesta casa-prostíbul de Cembranos i quin grau d'implicació en la mort de la dona van tenir l'home i la noia detinguts. El cas ja ha estat entregat al Jutjat número 2 de León, que de matinada va autoritzar l'aixecament del cadàver, de moment, ha decretat el secret de sumari per un delicte d'homicidi dolós.