Busquen desesperadament la Sandra, una noia de 17 anys desapareguda fa setmanes en estranyes circumstàncies a Barcelona.

Noia de 17 anys desapareguda a Barcelona

La Sandra és una noia de 17 anys que ha desaparegut fa 19 dies a Barcelona. L'últim cop que va ser vista va ser l'1 de març al carrer de les Tàpies, al barri del Raval, cap a les 9:00 quan anava a fer un curs en aquest carrer, però mai el va arribar a realitzar perquè va desaparèixer.

La Sandra Plazas Prados fa 1,63 metres, pesa uns 65 quilos, té el cabell llarg, llis i de color negre. Té els ulls de color verd i és de complexió corpulenta. En el moment de la desaparició anava vestida amb una jaqueta militar, uns pantalons texans i unes vambes blanques amb una ratlla turquesa.

Sandra Plazas Prados

La seva família està molt preocupada, ja que han passat més de dues setmanes des que va desaparèixer i, malauradament, encara no tenen cap pista sobre la misteriosa desaparició de Sandra Plazas Prados. Per aquest mateix motiu, demanen col·laboració ciutadana per aconseguir localitzar-la.

Sandra Plazas Prados / SOS Desaparecidos

La Sandra és una noia de 17 anys que ha desaparegut a Barcelona / SOS Desaparecidos

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la Sandra es pot posar en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos trucant al 649 952 957 o al 642 650 775.

Desapareix una dona a Vilassar de Mar

Malauradament, el cas d'aquesta menor no és l'únic d'una desaparició misteriosa a Catalunya. De fet, el 26 de desembre del 2020 va desaparèixer en estranyes circumstàncies la Sandra Culli, una dona que va anar a donar una volta per Vilassar de Mar (Maresme) i que mai va tornar i que, més de tres mesos més tard, ningú en sap res.