Demanen col·laboració ciutadana per trobar un patinador que ha matat una àvia de 79 anys: l'ha atropellat en un parc de Madrid i s'ha fugat.

Parc de la Cuña Verde de Madrid

Els fets van passar el diumenge al parc de la Cuña Verde de Madrid, a l'altura del carrer Concejal Francisco José Jiménez Martín 126, cap a les 13:50, segons informa la Policia Local de Madrid.

Atropella una àvia de 79 anys i es fuga

La dona de 79 anys estava en el carril bici quan, de cop i volta, un patinador la va atropellar i la va deixar greument ferida i, en comptes d'ajudar-la, es va fugar. Immediatament, van venir els serveis d'emergències i la van traslladar a l'hospital amb un pronòstic greu, ja que tenia un traumatisme cranioencefàlic sever.

 

Col·laboració ciutadana per trobar el patinador

Aquest dilluns, malauradament, ha acabat morint a causa de les ferides ocasionades mentre estava ingressada a l'hospital clínic de San Carlos. Actualment, encara no han aconseguit localitzar l'autor dels fets i, per aquest mateix motiu, han demanat col·laboració ciutadana per trobar-lo.

Atropella anciana y se fuga / Emergencias Madrid

Demanen col·laboració ciutadana per trobar un patinador que ha atropellat mortalment una àvia de 79 anys a Madrid / Emergències Madrid

Home amb roba fosca i mascareta negra

Les dades que se saben del patinador són les següents: és un home que anava vestit amb roba fosca, amb una gorra i amb una mascareta negra. Els agents estan investigant les càmeres de seguretat de la zona per esbrinar qui hi ha darrere d'aquest suposat accident, que es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'homicidi imprudent.

Qualsevol persona que tingui informació sobre els fets o que hagi presenciat l'accident, que es posi en contacte amb la Policia Local de Madrid o amb la Unitat Judicial de Trànsit, ja que la col·laboració ciutadana és clau per aconseguir localitzar el patinador. Els telèfons de contacte són el 915889500 i el 092.