Busquen la Lara, una noia de 16 anys desapareguda desde fa dies a Pobladura de Pelayo García, un petit poble de Lleó.

Noia de 16 anys desapareguda a Lleó

Lara Casado Fernández, de 16 anys, va desaparèixer el divendres a Pobladura de Pelayo García i, des de llavors se li ha perdut el rastre. Per aquest mateix motiu, des de la Guàrdia Civil demanen col·laboració ciutadana per trobar-la.

La Lara mesura 1,60 metres, té el cabell ros i llarg i els ulls marrons. En el moment de la desaparició, portava un pantaló de xandall amb lletres verdes, una dessuadora verda i un anorac de color rosa. La menor va desaparèixer fa més de quatre dies i els seus familiars i amics estan molt preocupats, ja que no saben on podria estar.

Lara Casado Fernández

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la desaparició de la Lara Casado Fernández es pot posar en contacte amb la Fundació d'Ajuda a Nens i Adolescents en Risc (ANAR), amb Emergències 112 o amb la Guàrdia Civil. També pot trucar a 642 650 775 i al 649 952 957.

Sandra Culli desapareix a Vilassar de Mar

Malauradament, la Lara no és l'única persona desapareguda i, de fet, des de fa dos mesos, busquen la Sandra Culli, una dona de 44 anys que va desaparèixer, en estranyes circumstàncies i fa dos mesos, a Vilassar de Mar (Maresme) i, des de llavors, ningú sap res d'ella.