Comença el judici pel crim del Niccolò, un jove de 22 anys que va ser assassinat a mans de dos joves a les portes d'una discoteca a Lloret de Mar (Selva). El Caso.cat ha parlat amb el pare de la víctima, que ha vist, per primera vegada, les cares dels homes que, presumptament, van agredir fins a la mort el seu fill. "El van matar sense cap motiu. Seguirem lluitant fins que es faci justícia", diu Luigi, que ha viatjat des d'Itàlia fins a Girona per la celebració del judici.

"M'he creuat per primera vegada amb el txetxè que va agredir el meu fill. Li he dit que és un assassí. Confiem que es compleixin les penes que demana el Fiscal: 24 anys de presó pel primer, 15 anys pel segon", diu Luigi Ciatti a ElCaso.cat.

Niccolò Ciatti va ser assassinat a Lloret de Mar

Els fets van passar l'estiu del 2017. Niccolò Ciatti, natural d'Itàlia, va anar a passar uns dies de vacances a Lloret de Mar. Aquest jove de 22 anys va de festa a la discoteca St. Ttrop amb els seus amics. Va ser llavors quan els dos presumptes autors dels fets, per causes desconegudes, li van pegar una pallissa, deixant-lo greument ferit.

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres joves com a presumptes autors

Després de la brutal agressió, van fugir del lloc dels fets i el noi de 22 anys va ingressar a l'hospital, on va acabar morint al cap de poques hores. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació, que va culminar en la detenció de tres joves de 20, 24 i 26 anys com a presumptes autors dels fets.

Demanen una pena de 24 anys de presó per l'assassinat de Niccolò Ciatti

Dels tres detinguts, dos seran jutjats com a presumptes autors dels fets. Fiscalia demana una pena de 24 anys de presó per Rassoul Bissoultanov, expert en arts marcials considerat l'autor material, que el va matar donant-li un fort cop al cap. El presumpte autor dels fets explica que va ser un accident, una versió que no quadra amb el que expliquen els testimonis i el que es veu a les càmeres de seguretat de la discoteca

Els testimonis expliquen el caràcter agressiu dels presumptes assassins

Aquesta setmana han declarat els testimonis que ho van veure tot aquella nit del 12 d'agost. Descriuen els dos acusats com a persones molt agressives que tenien ganes de baralla. De fet, segons explica un dels controladors d'accés, va intentar atacar a un altre treballador.

El pare de la víctima el descriu com una bona persona i que tenia tot un futur al davant, un futur que li va ser arravatat la nit dels fets. El divendres es publicarà la resolució judicial i es podrà saber si, finalment, els acusats són condemnats per l'assassinat de Niccolò Ciatti.