Un noi de 22 anys ha mort arrossegat per una allau de neu mentre estava esquiant en una zona apartada de les pistes de Baqueira (Vall d'Aran). L'han trobat inconscient i l'han traslladat a l'hospital en estat crític, però malauradament no han pogut fer res per salvar-li la vida. Es tracta d'un veí de Reus (Baix Camp) i els fets han causat gran commoció.

El tràgic succés ha tingut lloc aquest dilluns al migdia en una zona propera a les pistes d'esquí de Baqueira, concretament a la zona d'Escornacabres de la Vall d'Aran. Tot ha començat quan els Pòmpiers d'Aran han rebut una alerta d'una persona que havia estat arrossegada per una allau de neu fora de les pistes de Baqueira.

La víctima és un noi de 22 anys que estava esquiant en una zona fora de la pista

Immediatament, els bombers i el personal de les pistes s'han traslladat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia un noi de 22 anys inconscient al mig de la neu. L'han intentat reanimar, però no ho han aconseguit. Per aquest mateix motiu, l'han traslladat en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Aran en estat crític.

Malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint a l'hospital. Es tracta d'un noi de 22 anys que era veí de Reus i, de moment, no ha transcendit la seva identitat.

Pompiers Naut Aran

Un veí de Reus (Baix Camp) de 22 anys ha mort arrossegat per una allau de neu mentre estava esquiant fora de pista a la Vall d'Aran / Pompièrs Emergéncies 

"Les nostres condolences a tota la família, companys, amics i amigues de l'esquiador que ha perdut la vida en un accident de muntanya"

"Els Pompièrs d'Aran volem transmetre les nostres condolences a tota la família, companys, amics i amigues de l'esquiador que ha perdut la vida en un accident de muntanya", expliquen els bombers de la Vall d'Aran al seu compte de Twitter. 

Els Pompièrs d'Aran van rescatar el cadàver d'un excursionista fa unes setmanes

Els Pompièrs d'Aran, fa unes setmanes, també van intervenir en un altre fatal accident. Van trobar el cadàver d'un noi de 27 anys que feia 24 hores que havia desaparegut al Pirineu català, concretament a la zona del Parc Nacional d'Aigües Tortes i l'Estany de Sant Maurici. La víctima mortal és un excursionista de Madrid que va caure per un barranc quan estava a punt de reunir-se amb els seus amics en un refugi de muntanya.

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

El seu cos va ser trobat al barranc de Coma d'Abeller i, tot i que encara no hi ha cap hipòtesi 100% corroborada, tot apunta que va caure pel barranc de manera accidental quan estava a punt d'arribar al refugi. La investigació està en mans dels Mossos d'Esquadra, que estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.