Un noi de 17 anys s'obre el cap en caure d'una terrassa a sis metres d'altura mentre feia botellón a Granada.

Un noi de 17 anys ferit greu a Granada

Aquest dissabte, cap a tres quarts de nou de la nit, es va rebre l'avís d'un incident a l'anomenat mirador de La Churra, al carrer Almanzora Alta de la capital granadina.

Un noi de 17 anys que feia botellón a la terrassa d'un local ja tancat, va caure d'una altura de sis metres, obrint-se el cap i quedant ferit greu.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la Policia Local i serveis sanitaris que es van encarregar d'evacuar al jove fins a l'hospital de  Neurotraumatología del Virgen de las Nieves, on continua ingressat.

Cau de sis metres d'altura fent botellón

Segons fonts municipals, el propietari ha formalitzat una denúncia pels fets en desconèixer com havia accedit al seu local el jove accidentat, que estava fent botellón amb uns amics.

Mirador La Churra Granada / Twitter Javier Dominguez

Un noi de 17 anys s'estimba al mirador de La Churra de Granada, on feia botellón amb uns amics / Twitter Javier Domínguez

La caiguda es va produir després que l'adolescent, que hauria consumit una gran quantitat d'alcohol, es balancegés sobre l'ampit de la terrassa i caigués des d'uns sis metres d'altura.

Aquest succés recorda al registrat el passat 19 de març, quan una noia irlandesa, estudiant d'intercanvi, va caure del mirador Fuente del Avellano mentre tornava d'un botellón, patint lesions que li van provocar la mort dies després, commocionant Dublín i Granada.