Una noia de 16 anys i nacionalitat irlandesa, que estava d'intercanvi a Granada, ha mort després d'estimbar-se en un botellón al mirador Fuente del Avellano de l'Alhambra.

Mor una estudiant d'intercanvi a Granada

L'Allanah feia un mes que havia acabat la seva estada d'intercanvi a Granada i havia de tornar a Irlanda, el seu país. Però les restriccions per la pandèmia la van obligar a quedar-se una mica més. 

El passat 19 de març va anar a un botellón a un mirador proper a l'Alhambra, anomenat Fuente del Avellano, amb dues amigues seves.

I mentre tornava a casa després de la festa, cap a les deu de la nit, va caure daltabaix d'un barranc, des d'una altura de cinc metres. El cop li va provocar fractures molt greus en el crani, els ulls i la cara.

S'estimba en un botellón a l'Alhambra

Segons el diari Ideal, que va avançar la notícia, van ser els amics de la noia, també estrangers, els que van avisar unes persones que passejaven pel parc i que van trucar la Policia Local i els serveis d'emergències.

Virgen de las Nieves Granada / Wikimedia

Després de deu dies a l'UCI de l'Hospital Virgen de las Nieves de Granada, la noia va morir dijous / Wikimedia Commons

Va ser traslladada d'urgència a l'UCI de l'Hospital de Neurotraumatología Virgen de las Nieves de Granada, on va estar ingressada deu dies.

Finalment, dijous va morir a causa de les ferides de la caiguda. Encara s'investiguen les causes i circumstàncies de la caiguda, que de moment es tracta com un accident, atès que era de nit i la noia no coneixia el terreny.

Irlanda i Granada commogudes

La seva família va vetllar el cos de l'adolescent al tanatori de la localitat d'Armilla i ara les restes de la menor han estat repatriades a Dublín per al seu enterrament. El succés ha commocionat Granada i Irlanda.

Segons el mitjà citat aquest no és el primer incident produït a la zona. Fa unes setmanes, una parella de menors també es va precipitar per un barranc en els voltants de la Fuente del Avellano. Per sort només van patir ferides lleus.