La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) va desmantellar ahir dissabte a la tarda una festa il·legal amb unes 200 persones que se celebrava en un local de la zona comercial del Born i van denunciar el responsable de l'establiment.

Incidències durant el cap de setmana

Ahir a la tarda els agents desmantellaven una festa amb 200 persones en un local del Born. 

En paral·lel, la GUB també ha enxampat aquesta matinada de diumenge 52 persones en una celebració dins un pàrquing al passeig Valldaura, al districte de Nou Barris. La policia ha rebut l'avís pels voltants de la una de la matinada i el mig centenar de participants han estat denunciats per no respectar les restriccions contra la Covid-19.

Macrobotellot a Barcelona: Denunciades més de 200 persones al Raval

Ja divendres a la nit, la Guàrdia Urbana va desallotjar unes 300 persones que estaven a la plaça Terenci Moix, al Raval, i en va denunciar a 216, sense practicar cap detenció.

Macrobotellón Barcelona - ElCaso

Macrobotellot Barcelona / ElCaso.cat

Al voltant de les onze de la nit, després de rebre l'avís de diversos veïns i de confirmar-ho amb agents de paisà, la Guàrdia Urbana es va desplegar a la zona per desallotjar-los. Alguns dels joves van marxar de la plaça, però alguns van quedar-se i van ser identificats i denunciats per la Guàrdia Urbana.