Un noi de 15 anys ha resultat ferit greu aquest dijous en ser apunyalat quan intentava separar dos grups que es barallaven a l'institut Sol de Portocarrero, a la localitat d'Almeria. Per entendre l'agressió, però, cal remuntar-se a aquest dimecres al migdia. Al voltant de dos quarts de tres de la tarda, dos grups de menors d'edat es van enfrontar a les portes d'aquest centre educatiu de la barriada de la Cañada per, suposadament, el robatori d'un telèfon mòbil. Posteriorment, membres d'un d'aquests grups van alertar del conflicte a familiars i amics.

El menor ha estat apunyalat quan intentava dissoldre una baralla

Aquest dijous al matí, al voltant de dos quarts d'onze, aquestes persones que havien estat alertades han entrat a l'institut saltant la tanca a l'hora de l'esbarjo. El conflicte entre els dos grups s'ha reprès i un noi de 15 anys que intentava fer de mediador i separar els dos grups ha acabat rebent la pitjor part amb una ganivetada al costat esquerre que li ha provocat una ferida de dos centímetres. Diversos testimonis dels fets han avisat de l'apunyalament al 091 i s'han activat fins al centre educatiu efectius sanitaris del 061, així com agents de la Policia Nacional i la Policia Local d'Almeria.

Quan els serveis d'emergències han arribat, la baralla entre els dos grups s'havia dissolt i els implicats havien fugit. La Policia Nacional ha obert una investigació per tal de trobar l'agressor, que ja ha estat identificat com una de les persones que havia saltat la tanca de l'institut i no era cap alumne. De moment, encara no se l'ha pogut detenir. Per la seva banda, la víctima ha estat traslladada a l'Hospital Universitari Torrecárdenas, on ha hagut de ser intervingut quirúrgicament d'urgència. Tot i la gravetat de la ferida i la sang que ha perdut, la vida del noi de 15 anys no corre perill.