La Policia Nacional ha detingut a Palma de Mallorca un noi de 15 anys acusat d'haver agredit sexualment una companya de classe, també menor d'edat, mentre ho gravava amb el seu telèfon mòbil. La noia va interposar la denúncia el passat mes de desembre després que el noi l'amenacés de difondre les imatges si contava el que havia succeït.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional va obrir una investigació a mitjan desembre després que la víctima, de 15 anys, denunciés que un company de classe amb el qual mantenia una relació d'amistat l'havia obligat a mantenir relacions sexuals sense el seu consentiment, retenint-la contra la seva voluntat.

Va gravar l’agressió

Els adolescents eren amics de classe i un dia del mes passat van decidir quedar els dos per a veure's i estar junts. Segons ha informat la Policia, els menors van accedir a un "habitacle comunitari" per a estar més tranquils, i van passar una estona xerrant sense cap incidència.

No obstant això, en un moment determinat el noi va començar a realitzar tocaments a la menor. Ella li va demanar que parés, ja que no volia mantenir relacions amb ell, però el detingut va continuar i la va immobilitzar agarrant-la amb força dels braços. La jove no va poder desfer-se d’ell, i l’acusat la va agredir sexualment mentre gravava tot amb el seu telèfon. Després el noi la va amenaçar dient que si contava l’agressió difondria les imatges entre els seus companys de l’institut.

Detingut a l’espera del judici

La noia no es va deixar intimidar per aquestes amenaces i va decidir denunciar els fets a la Policia, els qui van obrir una investigació per esclarir els fets i van detenir l'adolescent com el presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. A hores d'ara el noi es troba a l'espera que se celebri el judici en el qual es decidirà la pena que se l'imputarà, tenint en compte que és menor d'edat.