La falta de diners en efectiu provoca un robatori i posterior segrest a Sant Llorenç (Mallorca). Un home ha assaltat aquest dilluns cap a tres quarts de vuit del matí un habitatge, amb la propietària dins, segons ha avançat el Diario de Mallorca. La dona de 62 anys, tal com ha relatat a la Guàrdia Civil, ha estat amenaçada amb un ganivet i el lladre li ha exigit diners i objectes de valor. Per això, ha obert els calaixos i li ha donat totes les joies i rellotges que tenia. Però no ha quedat satisfet: volia bitllets i monedes. L'individu s'ha començat a posar agressiu i ella, per tranquil·litzar-lo, li ha dit que tenia efectiu al negoci del seu marit: una benzinera ubicada a Cala Millor.

Així, doncs, amb aquest oferiment l'assaltant sembla que s'ha tranquil·litzat. Però lluny d'anar-se'n del domicili ha agafat la dona i l'ha obligat a pujar al seu cotxe per portar-lo fins a la gasolinera. Ambdós han fet la ruta per carretera fins al negoci del marit, tot i que no ha sortit com l'atracador havia planejat: la dona, en arribar, ha sortit corrent del vehicle i ha demanat ajuda a un dels empleats de l'estació de servei. El lladre i presumpte segrestador, un cop ha vist que un dels treballadors anava a alertar la policia ha fugit amb el botí que havia obtingut a la residència familiar: joies i rellotges.

El segrestador i lladre en cerca i captura

L'home ha fugit sense els diners de la caixa enregistradora de la benzinera del marit a Cala Millor. No obstant això, la dona ha patit un robatori amb violència i a més ha estat segrestada i obligada a conduir fins al negoci familiar. Afortunadament, un dels empleats de l'estació de servei ha avisat immediatament la Guàrdia Civil, després que ella demanés auxili. La Policia Judicial de Manacor s'ha fet càrrec del cas, segons ha explicat el mitjà citat, i ha obert una investigació per capturar l'assaltant, que en aquests moments continua en parador ignorat. La víctima no ha patit ferides greus, només als canells per les brides per retenir-la en el viatge cap a la gasolinera. Els agents van trobar-la molt nerviosa i afectada.