Cinc nens de sisè de primària apallissen i agredeixen sexualment un nen de 7 anys i ho pengen tot a Tiktok. Malgrat la gravetat dels fets, el director no els ha expulsat del centre, fet que ha causat gran indignació a Mèxic, que és on han passat els fets. Els presumptes autors dels fets, tot i la seva curta edat, han abusat sexualment d'altres alumnes, que han enviat nombroses queixes al director.

Els fets van passar el 31 de maig a Santa María de Rayón, una ciutat mexicana. Els cinc presumptes violadors son estudiants de sisè de primària de l'escola Ejército del Trabajo. La víctima és un nen del mateix centre que té 7 anys i que va a segon de primària. Per causes que encara s'estan investigant, els abusadors el van apallissar i el van agredir sexualment.

Per si no fos poc, ho van penjar tot per xarxes socials. Al vídeo de Tiktok, que va córrer com la pólvora, es podia veure clarament com els nens violaven en grup i pegaven a la víctima mentre l'amenaçaven amb una navalla.

Els fets han causat gran indignació arreu del país, sobretot per l'actitud del director del centre que, malgrat la gravetat dels fets i les proves del vídeo, no ha expulsat els presumptes violadors de l'escola. L'única mesura que ha pres és que facin les classes via online temporalment. 

Els pares de la víctima no han denunciat formalment els agressors

Els pares de les víctimes i dels seus companys de classe han fet una concentració davant de l'escola per mostrar el seu rebuig cap aquesta brutal agressió i per demanar que els expulsin. El director del centre diu que no ho farà perquè, de moment, encara no ha rebut la denúncia formal per part dels pares de la víctima.

TikTok / Archivo
Cinc alumnes de sisè de primària apallissen i agredeixen sexualment un nen de 7 anys i pengen el vídeo de l'agressió a Tiktok / Arxiu

Els presumptes violadors també van abusar d'un altre nen de l'escola

Els nens implicats en aquesta agressió sexual també van amenaçar altres nenes menors d'edat de l'escola demanant-los fotos despullades. Per si no fos poc, un altre alumne també ha explicat que aquests alumnes de sisè de primària van abusar sexualment d'ell.

La Fiscalia General de Justícia de l'Estat de Mèxic (FGJEM) ha obert una investigació per investigar aquest abús sexual, que ha causat una gran onada de manifestacions a l'escola.