La Bérénice és una nena de 6 anys que, des de fa dues setmanes, està lluitant entre la vida i la mort: és una de les menors que es va infectar menjant una pizza Buitoni, que contenia un perillós bacteri. Els seus pares han explicat públicament com estan vivint la situació, ja que encara no donen crèdit a què li ha passat a la petita.

Tot va començar quan, el 16 de març, la Bérénice, una nena de 6 anys de Tours (França), va menjar una pizza Buitoni. De cop i volta, al cap de poques hores, es va començar a trobar malament. Al principi, només era una sensació de malestar i diarrea, però al cap de pocs dies, la situació va començar a empitjorar dràsticament i la van ingressar a l'hospital. Després que els metges li fessin les analítiques, van poder comprovar que s'havia infectat amb el bacteri Escherichia coli.

"Les seves palpitacions es van accelerar i va tenir una aturada cardíaca. Afortunadament, la van aconseguir reanimar"

Segons expliquen els seus pares al canal BFM, el cap de setmana la situació de salut de la petita Bérénice encara va empitjorar més i, actualment, està en coma i intubada amb un pronòstic molt greu. "Va començar pels ronyons, però després va anar al cor: les seves palpitacions es van accelerar i va tenir una aturada cardíaca. Afortunadament, la van aconseguir reanimar", diuen els pares, que encara no donen crèdit a l'infern que estan vivint.

Pizza Buitoni

Investiguen la mort de dos nens infectats per un bacteri després de menjar una pizza Buitoni infectada amb un perillós bacteri: hi ha una desena de ferits / Pizza Buitoni

Tot va començar l'1 de gener quan es van començar a registrar diverses infeccions per aquest bacteri. El que tenien en comú totes les víctimes era que s'havien infectat després de menjar una pizza Boutoni. Així i tot, des del grup Nestlé (al qual pertany aquesta marca) explicaven que no hi havia cap evidència vinculat.

Fiscalia investiga la marca Boutoni per dos delictes d'homicidi per imprudència

No obstant això, un dia més tard, l'Agència Nacional de Salut de França va emetre un comunicat dient que les pizzes estaven contaminades i demanant a tothom que no les consumís. Fiscalia està investigant l'empresa per dos presumptes delictes d'homicidi involuntari (ja que han mort dos nens) i la línia de pizzes infectades s'ha retirat del mercat. 

"Si hi ha tants nens malalts després de consumir la pizza, és que passa alguna cosa"

"Han d'iniciar més investigacions científiques perquè no torni a passar. Si hi ha tants nens malalts després de consumir la pizza, és que passa alguna cosa", diu el matrimoni a BFM, que ha conclòs l'entrevista explicant que el dijous és l'aniversari de la seva filla i que esperen que ja hagi sortit del coma.