Detingut un home de 40 anys que va envestir un grup de persones a Bellvei, Baix Penedès, mentre conduïa un turisme begut i havent consumit cocaïna.

Condueix borratxo i drogat a Bellvei

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a un home de 40 anys per presumptament conduir begut i atropellar dues dones a Bellvei, al Baix Penedès, segons un comunicat de la policia catalana aquest dimarts.

Els fets van passar al voltant de les sis de la tarda, quan els Mossos van rebre un avís d'accident al camí del Castell de la Muga.

En desplaçar-se al lloc dels fets, van localitzar les dues víctimes i el conductor autor de l'atropellament, que presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes d'alguna substància estupefaent.

Atropella dues dones a Tarragona

Segons l'informe, el cotxe va sortir de la via i va envestir un grup de persones "que caminaven correctament pel costat de la carretera", atropellant a dues dones.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc i va traslladar les dues víctimes en estat greu a l'hospital. Una d'elles va haver de ser traslladada en helicòpter per la gravetat de les ferides.

Ambulancia SEM / Twitter

Un home atropella greument dues dones mentre conduïa borratxo i drogat / ACN Arxiu

L'autor de l'atropellament va ser sotmès a una prova d'alcoholèmia i va donar un resultat de 0,60 mil·ligrams per litre d'aire espirat, superant de forma important el màxim permès, de 0,25 mil·ligrams per litre.

També va donar positiu en cocaïna en la prova de drogues i va quedar detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i per les lesions per imprudència greu.

El detingut, que ja tenia un antecedent per conduir begut, va passar a disposició del jutjat del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs.