La investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha conclòs que la mort del menor de 4 anys trobat a l'interior d'una assecadora a casa seva, a Magaluf, va ser conseqüència d'un terrible accident, descartant qualsevol imprudència per part de la tieta del menor, que estava a càrrec seu al moment dels fets. Després d'interrogar als familiars s'ha pogut saber que el noi acostumava a fer aquest tipus de bromes, amagant-se en diferents llocs de la casa per sorprendre els pares o l'àvia; aquest hàbit ja li havia valgut alguna reprimenda en el passat. 

Els agents han reconstruït els darrers moments del nen després de desplaçar-se al pis, a l'avinguda s'Olivera. Les primeres informacions ja apuntaven al fet que la tieta del nen, de 17 anys, s'havia quedat adormida al sofà i va ser en aquell moment que el petit va sortir a la terrassa sense supervisió i es va ficar dins de l'assecadora, quedant-se atrapat en tancar-se la porta i no poder obrir-la des de dins. De fet, tieta i nebot es van quedar adormits junts al saló, però el nen, havent-se despertat primer, va decidir fer-li una de les seves típiques bromes. 

Descarten imprudència per part de la família 

Els pares i l'àvia del nen havien sortit al carrer, deixant-lo a càrrec de la tieta, com en altres ocasions. La porta de la terrassa, on estava l'assecadora en la qual va perdre la vida el menor, estava oberta per deixar sortir als gossos de la família; ningú no s'esperava que el noi pogués arribar a ficar-se dins de la màquina. Quan van tornar, l'adolescent encara dormia, però el nen no era enlloc. Van buscar-lo per tot arreu, sense èxit. Desesperats, van decidir mirar en l'interior dels diferents electrodomèstics, i va ser llavors que el van trobar, ja sense vida. 

La reconstrucció de la policia ha revelat que el menor va intentar obrir la porta des de dins en adonar-se que s'havia tancat, i va donar cops amb els punys, provocant-se ferides als artells. Els cops no van ser suficients per despertar la tieta, i el menor va morir asfixiat en quedar-se sense aire en aquell espai tan petit. Descarten, per tant, un cas d'imprudència, i el succès ha quedat resolt com un accident domèstic

La família del nen ha hagut de rebre atenció psicològica per la commoció causada per la tragèdia, i la notícia de la seva mort ha impactat els veïns de Magaluf, on els pares del menor, així com l'àvia, són molt coneguts.