Una mare faria el que sigui pels seus fills. Fins i tot amenaçar de mort un nen, si considera que aquest li està fent mal al seu. Això és precisament el que ha passat en una escola de Reus (Baix Camp): un menor de 7 anys, que presumptament hauria fet bullying a un company de la mateixa edat, s'ha trobat amb la ira de la mare de la seva víctima, qui fins i tot ha agredit a la mare d'aquest i ha amenaçat de calar foc al col·legi.

Els fets van tenir lloc la setmana passada, segons avança el Diari de Tarragona. Els Mossos d’Esquadra van registrar una denúncia feta per una dona segons la qual, la mare d’un company d’escola del seu fill l’havia agredit a la sortida de classe, empenyent-la i amenaçant de mort el seu fill perquè suposadament aquest hauria assetjat el de l'agressora. El nen acusat, clarament nega els fets i fins i tot ha girat la truita assegurant que és ell qui pateix bullying.

Amenaces també contra el centre

Mentrestant, la dona que ha estat denunciada ha formalitzat una queixa davant la direcció del centre, amenaçant de calar foc a l'escola si des del professorat no feien res per solucionar la situació en la qual es troba el seu fill. Des de la direcció van haver de sol·licitar la intervenció de la Guàrdia Urbana de Reus, a causa de l'agressivitat de la mare.

Quan van arribar els agents, la van intentar calmar i li van demanar que els hi expliqués la situació. La dona va assegurar que el seu fill patia un assetjament constant per part d'un altre nen, i que els professors ho sabien, però no feien res per erradicar el problema. Per altra banda, també es va queixar del fet que va demanar un canvi d'aula pel seu fill, a la qual cosa des del centre es van negar.

La policia també va interrogar als responsables de l'escola, els qui van dir que les acusacions d'aquesta mare eren infundades, i que, segons l'altre nen implicat, era ell qui patia bullying, i no al revés. A hores d'ara el col·legi continua intentant donar una solució a aquesta situació tan delicada, i la mare del nen presumptament assetjat ha quedat denunciada davant els Mossos d'Esquadra per agredir l'altra mare i per un delicte d'amenaces tant contra el company del seu fill com contra el centre educatiu.