Un nen de sis anys mor en l'incendi de casa seva en la urbanització San Cristóbal d’Alberic, a València. Les flames van descobrir dues plantacions de marihuana a l'habitatge.

Mor un nen de 6 anys en un incendi a Alberic

Aquest dilluns a la tarda, a dos quarts de vuit, el Consorci de Bombers de València informava d'un incendi declarat en una casa de la urbanització San Cristóbal d’Alberic, a València. Es van activar quatre dotacions de bombers dels parcs d'Alzira i Xàtiva, un oficial i diversos comandaments del Consorci Provincial.

Incendi Alberic / Bombers València

Incendi Alberic / Bombers València

En acudir, els bombers van trobar el pare, que havia sobreviscut i aconseguit sortir de l'immoble. Els serveis sanitaris d'emergències desplaçats juntament amb bombers van haver d'atendre l'home, que presentava signes d'intoxicació per inhalació de fum.

Plantacions de marihuana a la casa

Va ser el mateix pare el que va alertar que el seu fill no havia sortit i seguia dins de la casa en flames.

Una vegada assegurada l'entrada, els bombers, utilitzant tècniques de busseig en fum, van accedir a l'immoble per revisar les habitacions.

 

En una de les estances van trobar el nen, de sis anys, ja sense vida.

La Guàrdia Civil, que també va acudir al lloc dels fets, es va fer càrrec de la investigació, ja que les causes del foc encara es desconeixen i dins de la casa es van trobar dues plantacions indoor de marihuana, segons informa la Cadena Ser.

Mor Hugo Millán, pilot de motos de 14 anys

Un altre menor va morir aquest cap de setmana de forma accidental, deixant el món del motociclisme sense una de les seves promeses més joves.

Es tractava d'Hugo Millán, pilot de 14 anys, que va morir en el campionat European Talent Cup que es disputava en el circuit Motorland Aragón d'Alcanyís, a Terol.

Hugo Millán

El menor va caure de la seva moto en la cinquena corba del recorregut, sense fer-se ferides de gravetat, ja que es va aixecar pel seu propi peu i va començar a caminar pel traçat.

La seva mort va venir després, quan el pilot polonès Milan Leon Pawelec, que corria metres per darrere, el va atropellar.

Homenatges i pares esfondrats

Es va decretar bandera vermella en el circuit i es va hospitalitzar l'Hugo. Tanmateix i malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-li la vida, Súper Hugo -com li deien- va morir hores després a causa de les ferides.

Hugo Millán

Hugo Millán / Bressol de Campions

Importants clubs i personalitats van mostrar les seves condolences a les xarxes socials, inclosos el compte oficial de Moto GP i de diversos clubs esportius de Huelva, d'on era original.

Els seus pares, Ana Belén Gracia i Kike Millán també el van homenatjar públicament, enviant-li el seu últim adeu, totalment esfondrats.