Dos conductors moren aquest dilluns a Osona en dos accidents de cotxe amb deu minuts de diferència. Cada sinistre va tenir lloc en una carretera diferent i de forma independent, tot i que a pocs quilòmetres de distància.

Moren dos conductors a Osona

Aquest dilluns, el Servei Català de Trànsit informava de dos sinistres a la comarca d’Osona. El primer accident es va produir cinc minuts abans de les cinc de la tarda al quilòmetre 72 de la carretera C-17, en el terme municipal de les Masies de Voltregà.

Hospital de Vic / Archivo

Hospital de Vic / Arxiu

Per causes que encara s'investiguen, el turisme conduït per la víctima va xocar contra una furgoneta. El conductor del vehicle gran va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital de Vic per una de les dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) activades arran la incidència.

Deu minuts de diferència

També hi van acudir dues dotacions dels Bombers i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, que queden a càrrec de les diligències i que van haver de tallar la via en sentit Barcelona i desviar el trànsit per la sortida 72.

Control Mossos Trànsit / ACN

Control Mossos Trànsit / ACN

El segon accident va tenir lloc només deu minuts després, cinc minuts després de les cinc al quilòmetre 152 de la C-37, a Torelló.

Per causes que tampoc es coneixen de moment, dos cotxes van xocar frontalment, deixant un dels conductors mort i l'altre ferit crític, que va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí.

Investigacions obertes

L'incident va requerir la presència d'una dotació dels Bombers i l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM, així com de quatre patrulles dels Mossos, que també van haver de tallar la via en ambdós sentits de la marxa i fer desviaments.

Helicóptero SEM / Archivo

Helicòpter SEM / Arxiu

Amb aquestes víctimes, són 75 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa el Servei Català de Trànsit, que puntualitza que es tracta de dades provisionals.

Mor Hugo Millán, promesa del motociclisme de 14 anys

Un altre accident va sobtar el món del motociclisme el passat diumenge amb la mort d’Hugo Millán, pilot de 14 anys, quan disputava la European Talent Cup a Alcanyís, Terol. El nen, a qui deien Súper Hugo i que era líder de la seva categoria, va caure a la cinquena corba, durant la segona volta.

Hugo Millán

Hugo Millán / Cuna de Campeones

El cop no va ser greu i Millán es va aixecar pel seu propi peu i va caminar pel traçat, amb la mala sort que el pilot polonès Milan Leon Pawelec el va atropellar.

Els pares, ensorrats a les xarxes socials

Es va decretar doncs la bandera vermella al campionat perquè el nen rebés assistència, però va haver de ser hospitalitzat d'urgència. Tot i els esforços dels sanitaris, Súper Hugo va morir hores després a causa de les ferides.

Els clubs de Huelva, d'on era natural el jove pilot, van mostrar les seves condolences, les curses del dia van quedar suspeses i els seus pares el van homenatjar a les xarxes socials, totalment ensorrats.