Un nen de 2 anys es fa viral a internet: ha robat el mòbil de la seva mare i ha fet una comanda de ni més ni menys que 31 hamburgueses de formatge del McDonald's. La seva mare ho ha compartit tot per xarxes socials i ha explicat detalladament la surrealista sorpresa quan va veure la quantitat de menjar que havia encarregat el seu fill en un moment de distracció.

Els fets han passat als Estats Units i la mare del nen, Kelsey Golden, ha explicat detalladament què ha passat. Segons ha detallat ella mateixa, normalment deixa el mòbil al seu fill, ja que li encanta fer-se fotos i jugar. No obstant això, sempre que li deixa posa el telèfon en mode avió, ja que d'aquesta manera, evita que el nen entri a les aplicacions.

Un nen de 2 anys va fer una comanda de 31 hamburgueses del McDonald's

Ella estava a l'ordinador i, aprofitant aquest moment de distracció, el petit va agafar el telèfon. El que no imaginava la mare era què passaria a continuació: amb només 2 anys va ser capaç de fer una comanda a McDonald's de 31 hamburgueses de formatge, però la Kelsey no se'n va adonar, ja que continuava fent feina a l'ordinador

La mare pensava que era un error del repartidor

De cop i volta, van picar al timbre i, quan va obrir la porta, va veure que hi havia un repartidor de McDonald's amb una bossa molt gran. Quan la va obrir, va veure que hi havia ni més ni menys que 31 hamburgueses. Li va dir al repartidor que havia de ser una equivocació, però l'home li va ensenyar la comanda a través del mòbil.

Hamburguesa / Pixabay
Un nen de 2 anys es fa viral per fer una comanda de 31 hamburgueses de formatge de McDonald's amb el mòbil de la seva mare / Pixabay

La publicació s'ha fet viral a les xarxes socials

Va ser llavors quan va lligar caps i va comprovar que qui havia fet la comanda era el seu fill de 2 anys. La situació li va resultar tan divertida que no va dubtar a compartir-ho tot per xarxes socials i, en qüestió d'hores, es va fer viral.

"Ofereixo 31 hamburgueses de formatge del McDonald's gratis"

"Ofereixo 31 hamburgueses de formatge del McDonald's gratis, per si a algú li interessa. Sembla que el feu fill de 2 anys sap com fer una comanda per internet", explica a la publicació d'Instagram, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i que acumula centenars d'interaccions i comentaris.

Un nen de dos anys gasta 1.500 euros en mobles per internet: se'ls omple la casa de caixes

No és la primera vegada que un nen es fa viral per fets similars als Estats Units. Fa uns mesos, un nen de dos anys va agafar el mòbil dels seus pares i va fer un comanda de 1.500 euros en mobles. "Havíem posat al carret online els mobles per revisar si els compràvem més endavant", explicaven els pares del nen, que encara no donen crèdit a la surrealista situació.