Les operacions estètiques són una decisió personal que ha de ser respectada, són la voluntat de l'individu i únicament ells coneixen les raons i causes que els han portat a decidir passar per una sala d'operacions per canviar el seu aspecte físic.

Algunes persones decideixen fer-ho per algun complex o trauma que els ha generat una part del seu cos i d'altres, simplement, per decisió pròpia o per veure's millor i sentir-se bé amb si mateixos. Hi ha gent que ha pagat diversos milers d'euros en aquest tipus d'intervencions i no dubten a continuar fent-ho per aconseguir els seus objectius.

Els preus per a les intervencions més complexes són, normalment, molt elevats i moltes persones decideixen viatjar a altres països en els quals aquest tipus d'operacions siguin més econòmiques. Es tracta d'una conducta que cada vegada és més habitual i que s'exemplifica amb els milers d'homes que viatgen a Turquia per fer-se un empelt capil·lar.

La dona que ha gastat 72.000 euros en operacions estètiques

Jazmyn Forrest, una popular influencer que té més de 190.000 seguidors en TikTok i viu a Los Angeles, ha parlat recentment sobre les seves operacions estètiques amb els companys del Daily Star. Les seves declaracions han estat realment polèmiques i a les xarxes socials ha estat acusada de classista i de ser summament irrespectuosa.

Ha comentat que les seves operacions estètiques, per les quals ha gastat més de 72.000 euros, l'han ajudat a "viure una vida de princesa". La jove, de 24 anys, també ha afirmat que si no s'hagués operat "estaria treballant en un McDonald's".

jazmine forrest tiktok

Jazmyn Forrest / TikTok

Les operacions més destacades a què s'ha sotmès Forrest són els seus implants de pits, pels que ha pagat més de 36.000 euros i una liposucció per la qual va pagar poc més de 30.000 euros. A més, va gastar 6.000 euros en diversos tractaments de bòtox.

Encara que també ha confessat que ha tingut més intervencions en altres parts del seu cos, com a reducció del front, injeccions als glutis i una cirurgia de nas. Ha explicat que va prendre la decisió de canviar el seu físic amb operacions en adonar-se que "a les noies més boniques els anava millor en la vida".

La vida de Jazmyn Forrest

La jove ha comentat en l'entrevista que viu la vida que sempre va voler, afirma que la seva casa és "un somni" i que té un 'sugar daddy' que li paga tots els seus capricis i operacions estètiques. A més, no treballa, ni cuina ni neteja a casa seva.

Afirma que sap en què gastar els diners que li generen les xarxes socials i el que li dona la seva parella: "Soc intel·ligent amb els meus diners. Prefereixo gastar diners en cirurgia que en una bossa perquè és una inversió. Les aparences t'ajuden a tirar endavant. Qualsevol dona que sigui bonica pot aconseguir l'èxit. Visc un estil de vida de sis xifres a causa de la meva aparença".

Finalment, ha parlat sobre les seves relacions socials i sobre com creu que seria la seva vida si no s'hagués operat: "Tinc amics rics que em cuiden i un 'sugar daddy' que em deixa viure a la seva casa d'un milió de dòlars i paga tot, no necessito treballar. Miro a la gent normal de la meva edat i em sento malament per ells. Estaria treballant en McDonald's si no m'hagués operat".