Un nen de 14 anys ha ingressat en un centre de menors per violar una adolescent de 15 anys a Múrcia. L'agressor sexual ha dit que la noia s'ho havia inventat tot per vergonya. No obstant això, el tribunal no s'ha cregut aquesta mentida, ja que hi ha uns missatges que el delaten i que podrien ser una prova clau per demostrar que el mentider és ell.

Segons explica Caso Abierto, els fets van passar un dimarts a la tarda quan el noi de 15 anys va coincidir amb la víctima, que era amiga seva i va idear un pla per violar-la. Aprofitant la confiança que tenia amb ella, se la va emportar en una zona poc il·luminada per violar-la. Va ser llavors quan aquest menor la va agredir sexualment

La víctima continua en tractament psiquiàtric per l'agressió sexual

Després de l'agressió, la víctima va començar a córrer mentre que el violador va anar al seu darrere dient que la volia acompanyar a casa. Va ser llavors quan la nena va anar a comissaria i va posar una denúncia pels fets, que li van provocar seqüeles psicològiques que la segueixen acompanyant en l'actualitat, ja que està rebent un tractament mèdic prescrit pel seu psiquiatre.

El violador es va inventar que la víctima estava mentint per vergonya

El violador, per evitar la condemna, va dir que s'ho havia inventat perquè li feia vergonya reconèixer els fets per la reacció que podria tenir la gent del seu voltant. També va dir que l'adolescent es va sentir rebutjada i que, per tant, aquesta denúncia l'havia posat per venjar-se d'ell

No obstant això, en uns missatges que es van enviar després de l'agressió va quedar demostrat que estava mentint. Però aquesta no va ser l'única mentida que va dir. També va explicar que la víctima volia mantenir relacions sexuals amb penetració, però que ell es va negar, unes declaracions que també van ser falses, tal com es va demostrar en els missatges que ell mateix havia enviat a la víctima.

Descobreixen les mentides gràcies a uns missatges que ell mateix va enviar

"Amb la qual cosa, les seves afirmacions assenyalant que en cap moment no va voler o va intentar una penetració per via vaginal són contràries a allò que va indicar ell mateix en les converses posteriors", s'explica a la sentència on se'l condemna per aquesta agressió sexual.

Condemnat a un any i mig d'internament en un centre de menors

Per aquest mateix motiu, ha estat condemnat a un any i mig d'internament en un centre de menors i a 10 mesos de llibertat vigilada. Tampoc es pot apropar a menys de 200 metres de la víctima i té prohibit contactar amb ella en els propers tres anys.