Aquest cap de setmana han detingut un nen de 13 anys acusat d'haver agredit sexualment una adolescent de 15 anys a Tarragona. El presumpte depredador sexual, amb la seva curta edat, ja tenia antecedents per fets semblants. Mentre violava la víctima, la va començar a apallissar i després li va robar el mòbil. Malgrat la gravetat dels fets, al ser menor de 14 anys, no tindrà cap repercussió penal.

Els fets van passar el dissabte de matinada, cap a la 1:30, en un pàrquing situat a la rambla Nova número 64 de Tarragona.  Va ser la germana de la víctima qui va alertar a Emergències 112 de l'agressió sexual que acabava de patir la menor de 15 anys.

El nen de 13 anys la va violar, apallissar i li va robar el mòbil

Segons el relat de la víctima, estava amb les seves amigues quan es van trobar amb un altre grup de nois on estava el presumpte depredador sexual. Al cap d'una estona, tots dos van anar al pàrquing i va ser llavors quan, presumptament, la va violar. L'agressor, un nen de 13 anys de nacionalitat marroquina, va obligar a l'adolescent de 15 a fer-li una fel·lació mentre l'apallissava i, posteriorment, li va robar el mòbil.

El depredador sexual està en llibertat i és inimputable

La menor va alertar a la seva germana dels fets i els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets per detenir el nen per un delicte d'agressió sexual. No obstant això, el van haver de deixar en llibertat, ja que en ser menor de 14 anys, no se'l pot imputar per la violació

Cotxe Mossos d'Esquadra / ACN
El nen de 13 anys detingut per agredir sexualment una adolescent de 15 anys a Tarragona té antecedents per fets similars i ha quedat en llibertat / ACN

Només té 13 anys i ja tenia antecedents per delictes sexuals

Segons expliquen fonts policials al Diari de Tarragona, tot i la curta edat de l'arrestat, té antecedents per fets similars, però per la seva edat, no té cap responsabilitat penal i és inimputable. Així i tot, els pares del presumpte depredador sexual estan obligats a indemnitzar a la víctima.

"Aquesta violació, per desgràcia, no és cap sorpresa. Són un polvorí des de fa temps"

"Aquesta violació, per desgràcia, no és cap sorpresa. Són un polvorí des de fa temps. Els cossos policials ho saben, cada setmana es presenten moltes denúncies. En alguna ocasió, s'ha incrementat la vigilància, però ràpidament es torna a la normalitat", expliquen els veïns de la zona, que han aprofitat l'ocasió per dir que cada dia veuen menors d'edat cridant i bevent de matinada i que ningú fa res per evitar-ho.

El violador d'Igualada entra a presó de manera provisional

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'agressió sexual a aquesta nena de 15 anys. El jove de 21 anys acusat d'haver violat una menor de 16 anys a Igualada (Anoia) ha passat a disposició judicial: ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança acusat d'un delicte d'agressió sexual i d'un altre d'assassinat en grau de temptativa.