Un menor d'edat de 13 anys ha estat detingut i acusat d'agredir sexualment una altra noia, dos anys més gran, aquesta nit a la ciutat de Tarragona. Segons les fonts policials, els fets han passat poc abans de la 1:30 de la matinada.

Els Mossos d'Esquadra han estat alertats pocs minuts després de la violació a través d'una denúncia que ha posat el tutor legal de la víctima a la comissaria. Els fets han passat en un pàrquing ubicat en el número 64 de la Rambla Nova.

Suposadament, el menor detingut ha obligat la noia a fer-li sexe oral, ella s'hi ha negat i ell l'ha colpejat diverses vegades fins que s'ha vist obligada a fer-ho. Després, l'ha violat i, abans de marxar, li ha robat el seu telèfon mòbil.

Sembla que els dos menors es coneixien i durant la nit d'ahir estaven ambdós juntament amb un grup d'amics per la zona propera al lloc de l'agressió. Els altres nois van marxar i ells es van quedar sols poc abans que el detingut iniciés l'agressió sexual contra la víctima.

La víctima ha avisat el seu tutor legal i ambdós han anat a denunciar-ho a la comissaria de Campclar. Els agents de policia han actuat ràpidament i han detingut al presumpte autor dels fets, un noi marroquí de 13 anys. Malgrat això, han hagut de deixar-lo en llibertat per la seva condició de menor de 14 anys.

Cal destacar que, segons la llei, no es poden imputar delictes a persones que siguin menors de 14 anys, per la qual cosa el procés judicial que sembla que s'iniciarà pot ser summament complicat.

El violador d'Igualada, a presó sense fiança

Brian Raimundo C. M., el detingut per l'agressió i la violació d'una menor a Igualada, ha estat enviat a la presó sense la possibilitat d'evitar-ho mitjançant una fiança. Feia 48 hores que estava detingut i s'ha negat a contestar preguntes, únicament ha respost al seu advocat.

Els Mossos el van detenir dijous passat al seu domicili. Els agents van passar prop de set hores registrant l'habitatge on viu el detingut, ubicada al número 13 del carrer Sant Sebastià.

Van aconseguir trobar les peces de roba que portava el dia en què va cometre el delicte contra la menor, que va haver de passar diverses setmanes recuperant-se del brutal atac a l'hospital. Trigaran unes dues setmanes a obtenir els resultats i, segons sembla, seran claus de cara a tancar aquest cas que ha estat summament complicat per la manca de proves en forma d'imatges.

La víctima no recordava res de l'agressió, ni com havia estat, ni qui l'havia agredit, i per això la investigació es va complicar molt. Els policies tampoc no tenien disponibles imatges de càmeres de seguretat, ja que les de l'exterior de la discoteca Epic no funcionen i amb prou feines hi havia dispositius útils a la zona.