Un nen de 12 anys ha quedat ferit de gravetat després de ser atropellat per un cotxe a Lleida. Segons les primeres investigacions, el menor havia creuat per una zona no autoritzada. Actualment, està ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova i hi ha una investigació oberta per esbrinar les causes d'aquest fatal accident.

Els fets han passat aquest dilluns a la tarda al passeig de Ronda número 171 de la capital del Segrià. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 16:23: els alertaven d'un accident amb un menor de 12 anys ferit i, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida també han anat fins al lloc de l'accident i han tallat l'accés des del passeig de Ronda fins a la plaça d'Europa.

La víctima és un nen de 12 anys que ha ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu

La víctima d'aquest accident és un nen de 12 anys, que ha estat atropellat per un cotxe i que ha ingressat a l'hospital Arnau de Vilanova amb un pronòstic greu fruit de les lesions. Segons explica Nació Digital, les primeres investigacions apunten que el menor estava passant per una zona no autoritzada, una hipòtesi que encara no ha estat 100% corroborada.

Guardia Urbana Lleida / Twitter
Un nen de 12 anys queda greument ferit en ser atropellat per un cotxe aquest dilluns a la tarda a Lleida. Segons les primeres investigacions, ha creuat per una zona no autoritzada / Twitter

Neutralitzat d'un tret un atracador que amenaçava els Mossos amb un ganivet a Lleida 

Aquest no ha estat l'únic succés que ha passat aquest dilluns a Lleida. Aquest matí un home ha assaltat una oficina del Banc Santander situat a l'avinguda Artesa. L'home anava armat amb un ganivet i els mossos d'esquadra l'han trobat a l'exterior del banc. Ha estat llavors quan l'han intentat detenir, però l'home s'ha dirigit cap als agents amb la intenció d'atacar-los. Ha estat llavors quan l'han neutralitzat disparant-li un tret a la cama.

L'atracador violent és un home amb nombrosos antecedents

Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han traslladat fins a l'hospital Arnau de Vilanova. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'home té antecedents policials, tot i que no ha transcendit quin tipus de delictes. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta i l'home es podria enfrontar a penes de presó per un delicte de robatori, amenaces i per atemptar contra els agents de l'autoritat.

Un patinet elèctric va atropellar mortalment una àvia de 78 anys a Lleida

Fa uns mesos, un patinet elèctric va atropellar mortalment una àvia de 78 anys a Lleida. L'accident es va produir quan la víctima creuava el carril bici d'aquest carrer i un patinet elèctric la va arrossegar violentament. La víctima va quedar greument ferida i, després de passar dies ingressada a l'hospital, va acabar morint fruit de les lesions.