Una dona de 86 anys ha estat detinguda per intentar passar droga al seu fill que es troba a la presó a Gran Canària. La Policia Nacional ha arrestat al centre penitenciari Las Palmas II, a San Bartolomé de Tirajana, una octogenària que pretenia lliurar al seu fill, intern, cocaïna i haixix en una cita programada. L'àvia, que manca d'antecedents, segons ha informat aquest dijous la Prefectura Superior de Policia de les Canàries, portava a sobre en el moment de ser sorpresa pels agents un total de 16,7 grams de cocaïna base amb 374 monodosis, dos grams de cocaïna i 281 grams d'haixix.

La dona va ser arrestada pels agents de la Policia Nacional i funcionaris de presons. L'octogenària, però, va ser sorpresa abans que es produís la trobada a la presó, ja que els policies de la Comissaria de Telde (Gran Canària) van tenir coneixement previ que s'anava a produir l'entrega durant la cita programada entre mare i fill. Per això, el cos policial va muntar un dispositiu amb l'objectiu de localitzar l'àvia abans que arribés al centre penitenciari, bàsicament per evitar que una vegada dins les substàncies correguessin per les cel·les dels diferents interns.

Enxampada abans d'entregar la droga

La Policia Nacional, en col·laboració amb els funcionaris de presons de Las Palmas II, va localitzar la dona abans que se cités amb el seu fill i va ser interceptada. Curiosament, abans d'escorcollar-la, la dona de 86 anys va manifestar de forma espontània als agents, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de les Canàries aquest dijous, que una tercera persona li havia donat la droga. Després d'això, va accedir voluntàriament a lliurar les substàncies estupefaents als policies. L'àvia ha estat detinguda com a suposada autora d'un delicte de tràfic de drogues. L'atestat policial ha estat enviat a l'autoritat judicial competent en aquests moments.