El Mourad era un jove de 31 anys que ha mort tràgicament a Mallorca. Es va tirar des d'un penya-segat de més de 25 metres d'alçada i la seva nòvia ho va gravar tot. Al vídeo es pot veure com l'home impacta contra una pedra i cau al mar, uns fets que han causat gran commoció a Holanda, ja que era molt conegut en aquest país.

Mourad Lamrabatte era exjugador del Vitesse, però va deixar el món del futbol per dedicar-se al kickboxing, un esport de combat que l'apassionava. Aquest jove de 31 anys va anar a passar uns dies de vacances amb la seva parella i el seu fill petit a Santa Ponça, un poble pesquer de Mallorca.

Es va llençar des de 25 metres d'alçada a les illes de Malgrats

Amb una barca, es van dirigir fins a les illes de Malgrats. La seva nòvia i el seu fill es van quedar a la barca, però ell va decidir anar fins a la part més alta d'aquest penya-segat i llençar-se a l'aigua. Li va demanar a la noia que ho gravés tot, sense saber la tragèdia que passaria a continuació.

L'home salta des de dalt de tot del penya-segat 

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home salta des de dalt de tot del penya-segat i, quan està a punt de caure al mar, es dona un fort cop. La seva parella, immediatament va trucar a Emergències 112 i els equips de rescat es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que havia mort.

Un noi de 23 anys mor en saltar des d'un penya-segat a Santa Ponça (Mallorca) i la seva parella ho grava tot / Xarxes socials

L'autòpsia determina que va morir ofegat, no pel fort cop contra la roca

En un primer moment, la investigació de la Guàrdia Civil apuntava que havia perdut la vida pel cop de la roca, però l'autòpsia ha determinat que va morir ofegat i que quan va caure al fons del mar, encara estava viu.

Mourad era d'origen marroquí, però feia molts anys que vivia a Holanda, on es va dedicar professionalment al món de l'esport. Les xarxes socials s'han inundat de mostres de suport als amics i familiars d'aquest jove de 31 anys, que encara no donen crèdit a la seva tràgica mort.

"Et trobarem a faltar, sempre seràs el nostre lleó marroquí"

"Descansa en pau guerrer. Un antic alumne nostre ha mort mentre estava de vacances a Mallorca. Et trobarem a faltar, sempre seràs el nostre lleó marroquí", expliquen des del lloc on el Mourad practicava arts marcials. Des de la Guàrdia Civil remarquen la importància de seguir les normes de seguretat i no saltar des de zones no autoritzades, ja que, tal com s'ha pogut comprovar, les conseqüències poden arribar a ser mortals.