Els Mossos d’Esquadra busquen un home que ha apunyalat una dona enmig del carrer a Olot, a la Garrotxa. Tot apunta que es tractava de l'exparella de la víctima, que es troba a l'hospital.

Apunyala una dona al mig del carrer a Olot

Les ganivetades han tingut lloc fa escasses hores. Una dona caminava aquesta tarda pel carrer de Camil Mulleras, a l’altura de la cruïlla amb el carrer Rengle, a ple centre de la ciutat – a prop de la plaça del mercat municipal, acompanyada de la seva mare.

Cap a tres quarts de cinc, un home l'ha abordat i l'ha apunyalat diversos cops al mig del carrer per després fugir en cotxe.

Diversos testimonis dels fets han trucat als serveis d'emergències per alertar de la situació i s'hi han desplaçat dotacions de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM.

Es tracta de la seva exparella

Ha estat llavors quan ha començat la recerca de l'agressor, mentre la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Olot s’ha fet càrrec del cas.

Mossos

Imatge d'arxiu d'un cotxe policial / Mossos d'Esquadra

La dona ha estat atesa pels sanitaris del SEM al lloc dels fets i ha hagut de ser traslladada en ambulància a l'hospital Comarcal d’Olot i de la Garrotxa, on es troba estable i en observació.

Segons les primeres informacions, que avança el Diari de Girona, la víctima té ferides al coll i al braç, però es tracta de talls lleus i superficials. De moment no es tem per la seva vida.

Tenia una ordre d'allunyament contra ella

Serà al mateix hospital on els Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació esperen poder prendre-li declaració per aclarir el succeït.

Tot i que encara no s'ha confirmat el motiu ni les circumstàncies del crim, la mare de la dona, que estava present en el moment dels fets, ha assegurat que l'agressor és l'exparella de la víctima.

Hospital Olot / Wikimedia

Hospital d'Olot / Wikimedia

Amb la descripció dels testimonis i de la mare, la policia catalana busca ara aquest home.

Es tracta d'un veí d'Olot de 40 anys que hauria incorregut en un delicte de violència masclista, ja que la dona era la seva exparella.

De fet, compta amb múltiples antecedents i té en vigor una ordre d'allunyament cap a la víctima, ha detallat el mateix mitjà citat.

Violen una menor amb discapacitat al Segrià

Un altre succés de caràcter masclista s'ha fet públic avui, quan dos nois de 23 i 31 anys han estat detinguts a Rosselló, al Segrià, per haver agredit sexualment una noia de 16 anys amb discapacitat.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge a la tarda, quan un d'ells la va agredir i l'altre no va fer res per impedir-ho. Ara es troben a la comissaria de Lleida i es preveu que passin a disposició judicial en breu.