Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per saber qui va ser la persona que va clavar la ganivetada mortal al propietari del bar Nelly, a la zona de la plaça de Lladó, al centre de Manresa, la capital del Bages.

El secret de sumari no ajuda a conèixer més detalls de la baralla que va acabar amb la mort, després quedar ferit crític, aquest home de 55 anys de nacionalitat paraguaiana. Però tampoc els Mossos tenen clar, ara per ara, qui va ser l'autor material de l'agressió que li va costar la vida.

plaça Lladó de Manresa / Crim bar Nelly

Una furgoneta de l'ARRO dels Mossos a la plaça dels fets, a Manresa / ACN

Un detingut, en llibertat

Els fets es van registrar quan faltaven pocs minuts per les dotze de la nit de diumenge quan es va iniciar un enfrontament violent a les portes del Nelly, al carrer de Puigterrà. La baralla es va anar complicant, s'hi van sumar més persones i finalment l'home va rebre una ganivetada. Tot i que va ser traslladat, ja molt greu, de matinada no va poder superar les ferides i va morir.

A primera hora del matí els Mossos d'Esquadra van detenir un jove, de nacionalitat colombiana i de 29 anys, per la seva relació amb l'agressió mortal.

Tot i això, aquest dimarts, després de declarar a la comissaria, va quedar en llibertat, no va arribar a passar a disposició judicial. Fonts de la policia catalana asseguren que la investigació segueix oberta i que el jove arrestat dilluns de matinada no és l'autor material de l'agressió tot i que sí que hi va tenir relació.

Investigació oberta per trobar l'agressor

Les investigacions segueixen en marxa per localitzar i detenir l'home autor de la ganivetada i també aclarir com es van desenvolupar els fets, per poder-los explicar al jutge, quan el puguin arrestar i el passin a disposició del magistrat.

Habituals baralles a l’exterior del bar Nelly

Els Mossos d'Esquadra estan analitzant els vídeos que van gravar alguns testimonis i també estan interrogant a la vintena de persones que eren a la zona quan l'home va ser agredit. 

plaça Lladó de Manresa / Crim bar Nelly

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament mortal del propietari del bar Nelly de Manresa / ACN

Alguns veïns han assegurat que les baralles davant d'aquest bar, del centre de Manresa, on assisteixen persones llatines, eren freqüents, si bé no recorden un enfrontament com el d'aquest tipus.

Resolt un incident que hagués pogut acabar amb desgràcia

Els Mossos d'Esquadra han resolt un incident que el mes de juny hagués pogut acabar amb tragèdia. La policia i la comitiva judicial va ser enviada, el passat 10 de juny, a fer un desnonament en un habitatge ocupat del carrer de l'Ermita de Tossa, a Jorba, a la comarca de l'Anoia, també a la regió policial Central, com el Bages i Manresa, i s'hi van trobar una granada de mà i un missatge amb amenaces al menjador.

El TEDAX dels Mossos va poder neutralitzar la granada i després d'alguns mesos s'han pogut arrestar els dos homes, a la mateixa comarca.