Un home de Sabadell va a l'oficina de Correus per reclamar un paquet que no li havia arribat. En veure que no l'ajuden, es posa agressiu, intenta agredir els empleats i acaba mossegant un agent dels Mossos d'Esquadra que hi era a l'establiment.

No li arriba el paquet de Correus a casa

Els fets es van produir aquest dimecres cap a un quart de deu del matí a les dependències de Correus del carrer Boccaccio de Sabadell, a l'anomenada Zona Hermètica.

Segons expliquen fonts dels treballadors, un veí del nord de la ciutat es va desplaçar fins a l'oficina de Correus per reclamar un paquet que no havia rebut a casa seva.

Correos Sabadell / ACN

Un home reclama un paquet a les oficines de Correus de Sabadell i, com que no el tenen, mossega un agent dels Mossos d'Esquadra / ACN

Després de conversar amb els treballadors, aquests li van explicar que no podien fer res per ajudar-lo perquè la seva comanda no es trobava a les instal·lacions. I llavors es va desencadenar una escalada d'agressivitat per part del presumpte agressor. Va començar a donar cops a diferents elements de l'oficina i va intentar agredir la persona que l'estava atenent. Fins i tot, van relatar els empleats, va intentar passar darrere del taulell.

Mossega un mosso a Sabadell

En aquell moment, un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei que esperava per ser atès a la mateixa oficina va decidir intervenir per intentar-lo calmar. Després d'uns minuts parlant amb ell i, en veure que no es relaxava, intentar-lo reduir, l'home va acabar mossegant l'agent.

Al cap de pocs minuts van arribar fins al lloc dels fets diverses dotacions de Mossos d'Esquadra i Policia Municipal, i els agents del cos local van detenir l'home, segons confirmen fonts del consistori.

Fins al lloc també s'hi va desplaçar una ambulància per atendre l'agent, que va quedar ferit lleu per la mossegada.

Vaga a la plantilla de Correus Sabadell

Fonts de la plantilla de Correus qualifiquen aquesta situació de "molt greu", i emmarquen l'incident en la vaga que la unitat de repartiment número 4 manté activa des del 6 d'abril, que afecta la correspondència d'uns 70.000 veïns dels barris del nord de la cocapital vallesana.

Correos Sabadell / ACN

Els carters de Correus de la zona 4 de Sabadell estan en vaga per l'alta càrrega de feina que pateixen a causa de la falta de personal / ACN

Els empleats en vaga reclamen que s'ocupin les places pendents d'assignar a la unitat afectada, ja que denuncien una alta càrrega de feina per falta de personal. Aquesta mateixa situació es viu en altres indrets de l'àrea metropolitana, motiu pel qual preveuen noves mobilitzacions, entre elles a la veïna ciutat de Terrassa.

En aquesta ciutat, ahir una delegació dels treballadors es va reunir amb l'alcalde, Jordi Ballart, per traslladar-li la situació, on el batlle els va donar el seu suport i es va comprometre a abordar la problemàtica amb la direcció de Correus.

A Terrassa és previst que les tres unitats de repartiment comencin una vaga de mitja jornada el pròxim 31 de maig.