Un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei deté un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa a Montbrió del Camp, Baix Camp. A més, l'home no tenia carnet de conduir.

Borratxo i sense carnet per Montbrió del Camp

Aquest dissabte cap a les cinc de la tarda, un mosso fora de servei va enxampar un conductor borratxo a Montbrió del Camp.

L'agent va veure un cotxe circulant fent esses per la població, que va aparcar damunt de la vorera i del qual va sortir un conductor amb dificultats per caminar i amb signes evidents d'anar sota els efectes de l'alcohol.

Cerveza / Wikipedia

El conductor borratxo va ser enxampat sense carnet per un mosso fora de servei al Baix Camp / Wikipedia

L'home va entrar en un establiment per comprar dotze llaunes de cervesa amb la intenció d'entrar al cotxe i marxar.

Va ser en aquell moment quan el mosso va identificar-se com a policia i li va prendre les claus perquè no pogués agafar el vehicle.

Amenaça el mosso que l'enxampa

Llavors, segons informen fonts policials, l'home no va parar d'amenaçar-lo, recriminant-li l'acció i l'agent va avisar la policia perquè s'hi desplacés una patrulla.

Test alcoholemia / Pixabay

El conductor quadruplicava la taxa permesa d'alcohol i circulava amb un permís de ciclomotor / Pixabay

En la prova d'alcoholèmia l'home va donar un resultat d'1,13 mg/l d'alcohol en aire expirat, superant en quatre vegades la taxa permesa.

Quadruplica la taxa d'alcoholèmia

A més, els Mossos van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir classe B i només tenia la llicència de ciclomotor.

El conductor, de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi, va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de conduir sota els efectes de l'alcohol, no disposar de permís de conduir i amenaces.

El detingut passarà en les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus, segons informen fonts policials.