Un pacient embogit ha mossegat la cara a una metge a Brooklyn aquest divendres. Les autoritats de Nova York han condemnat l'atac i l'han titllat d'acte "horrible" sense precedents.

Un pacient mossega la cara d'una metge

El macabre succés es va desenvolupar a la 1:30 de la matinada durant una visita d'emergència mèdica a la qual va acudir el personal del New York City Fire Department (FDNY) a Sheepshead Bay, segons mitjans locals.

Paciente mossega metge / @AnthonyAlmojera

Paciente mossega metge / @AnthonyAlmojera

Sorprenentment, el pacient es va tornar combatiu i es va llançar per una escalera cap als metges, que tractaven que el subjecte no s'autodanyés. Durant aquests incidents, el pacient va mossegar la cara d'una de les empleades que van acudir en la seva ajuda.

Un atac "horrible"

En un comunicat, el cap de Bomberos, Daniel Nigro, va dir que les lesions eren "horribles" i va lamentar que "ningú no ha de ser atacat quan està treballant, i certament no els tècnics d'emergències mèdiques i parametges que responen a cada incident amb una missió: salvar vides".

Paciente mossega metge / @AnthonyAlmojera

Un atac "horrible" / @AnthonyAlmojera

Anthony Almojera, tinent d'Emergency Medical Services and Trauma Systems (EMS) a Sunset Park i gestor del FDNY va compartir fotos de l'atac a les xarxes per denunciar l'ocorregut i va afirmar que "cada trucada que atenem pot ser l'última i que els perills són a tot arreu. Amb més raó ens mereixem el mateix salari i els mateixos beneficis que les altres agències del 911 -de serveis d'emergència-", sentencio.