Un accident de trànsit a Molins de Rei (Baix Llobregat) s’ha cobrat la vida de dues persones i ha deixat altres quatre ferides després que un vehicle se sortís de la via i bolqués caient per un marge. En l’accident s’ha vist implicat també un altre turisme, els ocupants del qual han hagut de ser traslladats a l’hospital per atendre les seves ferides.

El sinistre ha tingut lloc a la carretera B-23 al seu pas per Molins de Rei al voltant de les 19:47 hores d’aquest divendres 6 de gener. Per causes que encara s’estan investigant, un cotxe s’ha sortit de la via, gairebé emportant-se per davant un altre, i ha quedat bolcat després de caure per un marge. Els dos ocupants del vehicle que ha provocat l’accident han mort abans de poder-los rescatar, ja que havien quedat atrapats dintre del vehicle. Les víctimes són una dona de 91 anys, veïna de l'Hospitalet de Llobregat, i un home de 60, de Sant Joan Despí, que era qui conduïa. 

Dos ferits menys greus i dos lleus

Després de rebre l’avís, poc abans de les vuit del vespre, els serveis d’emergència van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions de Bombers i sis ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En arribar al lloc de l’accident van trobar els ocupants del segon vehicle, dos dels quals tenien ferides de caràcter menys greu i dos de lleus. Després d’atendre’ls in situ els sanitaris del SEM els van traslladar als hospitals de Sant Joan de Déu i de Bellvitge. Per les dues persones que viatjaven en el vehicle bolcat no van poder fer res més que certificar la seva defunció

Ja són cinc els morts a les carreteres catalanes  

Aquest accident eleva a cinc les víctimes mortals d'accidents de trànsit a Catalunya des de principi d'any. Un home a Malgrat de Mar (Maresme) ha mort la matinada del dia de Reis en ser atropellat quan passejava enmig de la carretera. El 3 de gener un vehicle va sortir de la C-37 a l'altura de Valls (Alt Camp), resultant en la mort del conductor, l'únic passatger. Un dia abans, el conductor d'una furgoneta va xocar frontalment amb un camió a l'N-340 a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) i va morir a causa de l'impacte.