La policia de París ha matat un home que portava un ganivet a l'aeroport Roissy Charles de Gaulle, a París, segons han informat fonts policials. L'individu ha intentat agredir un agent i aquest l'ha disparat per neutralitzar-lo, però ha acabat morint. "Demostrant compostura, la policia ha neutralitzat aquest matí un individu amenaçant en possessió d'un ganivet a l'aeroport", indica la prefectura de policia de París a les seves xarxes socials.

L'home ha amenaçat els agents amb un ganivet

Els fets han tingut lloc a primera hora del matí d'aquest dimecres, concretament a les 08.20 hores (local), a la Terminal 2F de l'aeroport. Un indigent importunava els agents de seguretat i la unitat fronterera de l'aeroport ha advertit en un primer moment a l'home. Tanmateix, aquest ha fet cas omís i ha intentat agredir els policies.

L'individu no ha fet cas a les ordres de la policia

Més tard, l'home s'ha allunyat mentre insultava la policia, però després, en un atac d'agressivitat, ha tornat i ha exhibit un ganivet. Segons fonts policials, un dels policies ha utilitzat una arma per neutralitzar-lo, però el tret ha acabat matant l'individu. Un fotògraf de la agència de notícies francesa AFP, testimoni dels fets, ha explicat que un "home de color, alt, ha ensenyat davant la policia un objecte que semblava ser un ganivet". Segons explica el testimoni, els agents de seguretat li han ordenat que s'aturés, però aquest ha continuat avançant cap a ells, fins que un oficial ha disparat. 

Ara, les autoritats franceses treballen per intentar identificar la víctima, de la qual, de moment, no es coneixen més detalls. Segons el diari Le Figaro, l'home abatut no ha realitzat cap reivindicació de caràcter terrorista durant el moment de l'agressió.