Un accident mortal fantasma a Barcelona. Un motorista va perdre la vida aquest 30 de gener a l'Hospital Sant Pau de la capital catalana tan sols quatre dies després de xocar amb un cotxe sense cap tipus de logotip de la Guàrdia Urbana, segons ha avançat betevé. Tanmateix, el sinistre va produir-se abans, el 26 de gener cap a les cinc de la matinada. Pel que sembla, el vehicle de la policia municipal i la moto van impactar a la cruïlla entre la travessera de Dalt i el carrer Verdi, al districte de Gràcia de la ciutat.

El motorista va quedar greument ferit, va ser atès pels sanitaris en un primer moment i traslladat en estat crític a l'Hospital Sant Pau de Barcelona. Malauradament, va acabar perdent la vida quatre dies després tot i els intents dels facultatius per estabilitzar-lo. El temps transcorregut entre el sinistre i la mort han provocat que la víctima no consti al registre oficial de morts en accidents de trànsit a la ciutat comtal.

Víctima mortal d'un accident de trànsit, però no consta als registres oficials

L'home va ingressar al centre hospitalari a causa de l'accident de trànsit i va morir per les ferides derivades d'aquest. No obstant això, com va estar més de 48 hores hospitalitzat, consta com ferit greu i, segons ha apuntat de fonts municipals el mitjà citat, si més endavant acaba morint té la mateixa consideració als registres oficials. És a dir, només són víctimes mortals d'un accident de trànsit a Barcelona aquells que perden la vida a l'instant o durant les 24 hores posteriors al sinistre. Però aquest criteri, pel que sembla, l'estableix la Direcció General de Trànsit (DGT) i el segueix tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d'Esquadra. 

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha estat en contacte amb la família des que es va produir el xoc amb el motorista entre la travessera de Dalt i el carrer Verdi. Els agents, no obstant, encara estan elaborant l'atestat dels fets que van succeir aquell 30 de gener de matinada.