Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí al districte de Sant Martí de Barcelona un home relacionat amb la mort d’una persona transsexual en un pis. El detingut té 52 anys. Segons les primeres informacions, els fets han passat al voltant de dos quarts d’onze d’aquest matí, després que la policia catalana tingués coneixement que hi havia una persona greument ferida en un domicili del carrer de Selva de Mar, en aquest districte de Barcelona. Finalment, ha acabat morint a causa de dues ganivetades a la zona del coll. Segons les primeres informacions, les dues persones eren parella. La víctima era una persona transsexual.

Quan han arribat els agents han trobat un bassal de sang i el ferit encara respirava. Poc després, i a conseqüència d’aquestes ferides, ha perdut la vida, tot i els esforços del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els dos homes eren parella

Segons les primeres informacions, víctima i agressor eren parella sentimental i ja feia temps que s'havien denunciat problemes, i fins i tot, algunes fonts, asseguren que podrien tenir problemes mentals. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha sigut l'agressor qui ha trucat al 112 alertant dels fets, però de res han servit els esforços del SEM. Li ha clavat dues ganivetades a la caròtida, que li ha provocat la mort en poca estona.

 

El grup d’homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió de Barcelona han obert una investigació per esclarir els fets, del qual encara no n’han transcendit més detalls. Tot i que a les bases policials la víctima figurava com a home, segons l'actual llei, en ser una persona transsexual es considera que és una dona i la policia ho investiga com un feminicidi i possible crim masclista.