No s'acaben els problemes per a Morad, el famós raper de l'Hospitalet de Llobregat. La Fiscalia de Barcelona demana dos anys i mig de presó per un delicte de robatori que, presumptament, va cometre l'any 2018 quan va intentar entrar, per la força, en un pis del barri del Putxet, tal com ha avançat La Vanguardia.

Els problemes per Morad no s'acaben

El famós raper d'origen marroquí tornar a tenir problemes amb la justícia. Abans de l'agost, i tal com va avançar ElCaso.cat, el raper va ser arrestat per la Brimo dels Mossos d'Esquadra després d'haver atacat un equip d'ordre públic durant el desmantellament d'una festa als blocs de La Florida, a l'Hospitalet de Llobregat. El cap de setmana de Sant Joan també va ser notícia.

La seva exparella va entrar a casa seva i va apunyalar la seva actual parella, quan dormien junts. L'agressora, una noia de nacionalitat espanyola veïna del Prat, segueix en cerca i captura per part dels Mossos d'Esquadra per aquesta temptativa d'homicidi, com també va avançar ElCaso.cat.

"Fuck Mossos d'Esquadra", canta Morad

El cas del robatori no és el primer que porta davant del jutge Morad, un ídol del jovent dels barris de l'àrea metropolitana de Barcelona. Ell sap quin és el seu públic i com els pot acontentar. La setmana passada, en un concert davant de 2.000 persones a l'Estadi Olímpic, no va estalviar insults a la policia de Catalunya: "Fuck Mossos d'Esquadra" anava repetint des de l'escenari davant d'uns seguidors entregats.

Morad Detencion

L'exparella de Morad, en cerca i captura per temptativa d'homicidi / ElCaso.cat

Ara la cosa, però, es pot complicar. La setmana que ve el raper haurà d'asseure's davant del jutge que investiga un robatori que ell i una altra persona van, presumptament, perpetrar fa uns anys en un pis del barri del Putxet de Barcelona. L'assalt va quedar en una temptativa de robatori, segons la Fiscalia, però també van amenaçar als inquilins. L'acusació demana dos anys i mig de presó pel raper.

Un veí va fotografiar Morad intentant robar en un pis del Putxet

El 12 de febrer de 2018, al voltant de dos quarts d'onze del matí, van intentar entrar amb un tornavís en un pis del carrer Homer, al barri del Putxet. Un veí els va detectar i els va intentar fer fora, però Morad i un amic seu es van enfrontar a l'home i el veí els hi va fer una foto. Els dos acusats van insultar greument a l'home, fins que es van escapar. Les fotos que va poder fer amb el mòbil el veí seran una de les peces claus del judici que arrencarà aquest dilluns a les 10 del matí a la ciutat de la Justícia, a pocs metres d'on viu actualment Morad.

Si finalment el jutge que porta aquest cas de temptativa de robatori i amenaces acaben condemnant a Morad a dos anys i mig de presó tal com demana la Fiscalia, tenint en compte els antecedents que té i les causes obertes que persegueixen al raper, podria acabar entrant a la presó.