L'exparella del famós raper Morad segueix desapareguda. Els Mossos d'Esquadra l'estan buscant des del passat diumenge 27 de juny quan a les set de la matinada va accedir al pis del conegut traper i va apunyalar diverses vegades a l'actual parella d'ell, tal com va avançar ElCaso.cat.

Va atacar la jove, de 25 anys i de nacionalitat francesa i marroquina, fins que el mateix raper va aturar l'agressió. Després es va escapar i quan els Mossos van arribar al pis ja no hi era.

Cristina R.J., que és com es diu la noia de 26 anys, va poder accedir al pis de la plaça d'Europa perquè encara tenia les claus de quan mantenia una relació sentimental amb Morad. Va entrar a l'habitació on dormia la parella i va atacar-la a ella, causant-li diverses ferides superficials. La víctima va poder ser donada d'alta el dimecres d'aquella mateixa setmana.

En crida i cerca l'exparella del raper Morad

La policia catalana va identificar la dona, però encara no l'han pogut detenir. Després de presentar l'atestat al jutjat de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat es va emetre una ordre de detenció contra la dona, que encara està vigent.

Morad

El conegut raper va poder aturar l'agressió contra la seva actual parella, una noia de 25 anys / ElCaso.cat

Segons fonts de la policia catalana, la jove, que té residència al Prat de Llobregat, s'ha evaporat. Es tracta d'una noia d'ètnia gitana i tot i que s'han fet gestions amb responsables d'aquesta comunitat al barri de Sant Cosme, on residia, no ha pogut ser detinguda.

Imatges i detalls del cotxe per trobar-la

Els Mossos d'Esquadra treballen per poder-la detenir i entregar-la al jutjat, de moment, acusada d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa per les ferides d'arma blanca que va provocar a l'actual parella de Morad, el conegut raper de l'Hospitalet de Llobregat de 22 anys.

Per tal de poder-la detenir la policia ha penjat l'ordre de detenció contra la noia, de nacionalitat espanyola, als sistemes interns dels Mossos, han comunicat l'avís a altres unitats policials i també han difós les plaques de matrícula del cotxe BMW que condueix ella.

Morad, l'estrella que no ha volgut parlar del cas

L'escena de la música a Catalunya té diversos noms gravats en or, entre d'altres, el d'aquest jove de nacionalitat marroquina de l'Hospitalet de Llobregat que s'ha fet famós per les seves cançons de trap i rap que serveixen per il·lustrar com és la vida en un barri humil de l'àrea metropolitana de Barcelona com el seu.

Els problemes que ell viu, i canta, són semblants als que pateixen altres joves de barris de la gran Barcelona i deu ser això el que l'ha portat a ser un dels artistes amb més seguidors a totes les plataformes digitals. Va començar cantant i enviant els temes per WhatsApp i ara -amb permís del coronavirus- omple sales de concerts. Fa pocs dies va presentar un remix amb artistes de primer nivell com Ozuna, Soolking i AriBeatz i les col·laboracions d'ell cada cop estan més cotitzades.

Tot i que és molt actiu a les xarxes socials, el raper de l'Hospitalet de Llobregat no ha volgut valorar els fets que li van tocar viure en primera persona el diumenge 27 de juny a primera hora del matí a casa seva quan la Cristina, va entrar armada amb un ganivet a la seva habitació.