El raper Morad ha quedat en llibertat aquesta nit després que la seva detenció hagi quedat sense efecte. Aquest dijous a la tarda va ser detingut per la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat acusat d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i per, presumptament, haver amenaçat a un agent d’aquesta policia de mort, tal com va avançar ElCaso.cat. Després de ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Urbana i entregat als Mossos d’Esquadra, al voltant de les onze de la nit la policia catalana va deixar l’arrest sense efecte i el famós raper va sortir de la comissaria i va tornar a casa seva, prop d’on havia sigut detingut hores abans.

Morad nega les amenaces

Els fets van començar, segons l’atestat de la policia de la ciutat, quan una patrulla va detectar un cotxe mal estacionat sobre una vorera, al carrer de Natzaret, al voltant de la plaça d’Europa. Els agents van denunciar el vehicle i van activar el servei de grua per tal d’endur-se el cotxe. En aquest moment va arribar Morad que va enfrontar-se als agents i, segons el relat dels policies, va amenaçar de mort a un dels policies, a ell i a la seva família. Va ser llavors que va quedar detingut per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. 

Ja davant dels Mossos, i a preguntes del seu advocat, Morad ha negat els fets. Assegura que no va amenaçar a cap dels agents actuants. També ha assegurat que no coneix personalment els agents, ni com es diuen ni on viuen, per tant, amb habilitat de l’advocat Fernando Martínez, van voler desmuntar la possibilitat, en el cas d’haver fet les amenaces, de causar la mort als policies. Tot i que segueix acusat del mateix i la Guàrdia Urbana manté en el seu atestat l’acusació per atemptat contra agents de l’autoritat, el raper de l’Hospitalet de Llobregat, Morad El Khattouti El Horami, va poder sortir en llibertat. Ara haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui citat. 

Més problemes amb la justícia de Morad

No serà el primer cop. El cantant, de nacionalitat espanyola i originari del Marroc, ha tingut diversos problemes amb la justícia. El darrer cop que va ser detingut va ser per desordres públics. Els Mossos d’Esquadra l’acusen d’haver provocat la crema de contenidors al seu barri, la Florida, una nit d’enfrontaments amb la policia. En aquell moment, tot i que el jutge el va deixar en llibertat, va ordenar una prohibició d’entrada al barri, que segueix vigent. Aquest dijous va ser detingut a plaça d’Europa, on resideix ara. 

Morad ha estat mesos lluny de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat i ha tornat fa pocs dies, on s’espera que acabi de gravar un videoclip i un disc que ha de veure la llum ben aviat. Fonts de la seva defensa han lamentat que només tingui problemes amb la policia a Catalunya i que fora, a la resta de l’Estat, mai hagi tingut cap problema ni hagi estat detingut.