Tràgic accident a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Un home que estava reparant el motor del seu camió en un polígon industrial del municipi ha mort en caure-li a sobre la cabina. Aquesta part del vehicle l'ha atrapat i els facultatius del serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida quan han arribat al lloc. Els fets han passat al voltant de les deu del matí d'aquest dimarts, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida

Pel que sembla, l'individu estava treballant amb la cabina aixecada quan aquesta s'ha desbloquejat i li ha caigut al damunt, atrapant-lo i traient-li la vida. Després de rebre l'avís, s'han traslladat fins al lloc dels fets cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), cinc dotacions de bombers i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda. L'home que ha mort aquest matí és un veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Occidental) de 61 anys d'edat.

Després de certificar la mort de l'home, els Mossos d'Esquadra han traslladat el cas al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell (Vallès Occidental). Així com al Departament d'Empresa i Treball perquè realitzi les investigacions i l'anàlisi pertinent, seguint el protocol d'accidents laborals amb víctimes mortals a Catalunya.

Els incidents a la feina són força freqüents al país i, de fet, les dades del primer semestre de 2022 així ho clarifiquen: 106.359 persones van patir algun tipus de accident al seu lloc de treball. A l'espera de les dades de desembre, tot apunta que s'arribarà a les 200.000. Afortunadament, la majoria de casos són lesions lleus, tot i que el percentatge de la sinistralitat laboral porta augmentant els darrers anys al territori.