Mor un jove en un botellón a Lleó: estava bevent amb uns amics i, de cop i volta, van venir un grup de sis persones i el van apunyalar amb una navalla.

Mor un jove en un botellón a Lleó

Els fets han passat aquest diumenge a la matinada, cap a les 3:50,  a la zona de la Torre de Lleó, concretament als aparcaments del carrer El Encinar. Els amics relaten que es trobaven al lloc dels fets de botellón quan se'ls va acostar un grup de sis persones i van començar a agredir-los. Un d'ells, segons indiquen, va treure una navalla i va ferir el jove.

Estan intentant localitzar els agressors

Els testimonis col·laboren amb els agents i intenten identificar el presumpte agressor a través dels perfils de les xarxes socials i faciliten dades dels vehicles del grup al qual pertany el presumpte agressor. També van resultar ferits altres joves que van ser atesos en el centre sanitari de la zona.

Policía Nacional / EFE

Mor un jove en un botellón a Lleó: busquen els agressors / EFE

Busquen els autors dels fets

Segons consta en l'informe, el jove, que tenia una ferida greu al pectoral, va morir a l'àrea d'urgències del Complex Hospitalari de Lleó. La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els autors de l'agressió es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un presumpte delicte d'homicidi.

Una estudiant mor en un botellón a Granada

Malauradament, no és la primera vegada que un jove mor en un botellón i, de fet, el 19 de març, una estudiant d'intercanvi d'Irlanda va morir en estimbar-se en un botellón a l'Alhambra de Granada i, encara que tot apunta que va ser un accident, els agents van obrir una investigació.