Un menor de 7 anys ha mort aquest divendres després de ser atropellat per una furgoneta a la localitat soriana de Langa de Duero, segons dades del Servei d'Emergències Castella i Lleó 112.

Accident mortal a Sòria

El sinistre s'ha produït uns minuts abans de les 17.36 hores d'aquest divendres, quan una trucada n'ha informat al centre d'emergències 112 que una furgoneta havia atropellat un nen a l'altura del número 1 del carrer Real de Langa de Duero. Segons l'alertant, el menor es trobava inconscient.

La sala d'operacions del 112 ha donat avís de l'incident a la Guàrdia Civil de Sòria i a Emergències Sanitàries, Sacyl, que ha enviat un equip mèdic de Langa de Duero, una ambulància suport vital bàsic, una UVI mòbil i un helicòpter medicalitzat.

Ambulància Samu / EuropaPress

Ambulància Samu / EuropaPress

Al lloc, el personal de Sacyl ha confirmat la mort del nen de 7 anys.

Un conductor mata una agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra

Aquest divendres es va registrar un accident mortal en el Baix Llobregat. Un conductor va envair el sentit contrari a la carretera BV-1201 en un revolt al terme municipal d'Abrera i va xocar frontalment contra un altre vehicle, causant la mort d'una dona de 43 anys. El conductor va donar positiu en marihuana i la morta era Loli A.G., una agent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra de la regió policial MetroSud. Era fora de servei, tornant a casa després de la seva jornada laboral.

Amb aquestes víctimes, són 46 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.